San Diego Comic Con 2018

Walter Hamada is met Joker veranderingen in de DCEU aan het doorvoeren

Warner Bros en Walter Hamada gaan met de Joker film veranderingen aanbrengen en op de experimentele tour

Warner Bros en Walter Hamada gaan met de Joker film veranderingen aanbrengen en op de experimentele tour
Bron: Geekculture.co | Joaquin Phoenix als Joker

Dat de DCEU van Warner Bros het niet heel goed werd de afgelopen jaren wel duidelijk. In het afgelopen jaar werd Walter Hamada aangesteld om daar verandering in te brengen. Daar zijn een aantal veranderingen voor nodig om het schip uit het slop te trekken. Twee jaar geleden werd er een nieuwe versie van de ‘Joker’ geïntroduceerd. Waarbij acteur Jared Leto in de huid van de iconische slechterik kroop. Tot dat ‘Suicide Squad‘ uit kwam en hij een mini rol had.

Hij schoof het niet onder stoelen of banken dat hij niet tevreden was over zijn rol, en hij lijkt door te gaan met andere rollen. Warner Bros wilt vernieuwing en gooide een tijd geleden een balletje op bij de fans. Wat zouden zij er van vinden als Joaquin Phoenix de rol van Joker zou gaan spelen. Deze film zou over de jongere jaren van de slechterik gaan. Zodat je kan zien wat hem zo heeft gevormd.

In een interview liet Joaquin Phoenix weten het heel eng en spannend te vinden om deze rol aan te nemen. Het was Todd Philips die er voor zorgde dat hij ‘ja’ zei tegen de rol. De regisseur van onder andere ‘The Hangover’ heeft hem overgehaald en zal de ‘Joker’ film gaan regisseren. Warner Bros en Walter Hamada gooien deze film onder een andere naam: ‘World Of DC’. Want de DCEU lijkt het bestaan te hebben opgegeven. Zodat Warner Bros kan experimenteren en op zichzelf staande films kan lanceren.

Voor Walter Hamada voelt de Joker film als thuiskomen

Het budget dat voor de ‘Joker’ film wordt neergelegd is 55 miljoen dollar. Voor een Hollywood film is dat weinig, als je nagaat dat andere films budgetten van meer dan 100 miljoen dollar hebben. Met dit budget moet er op een creatieve manier worden gefilmd om het bioscoop waardig te maken. Mocht je de ‘The Fighter’ hebben gezien? Scott Silver schreef het script. Voor de ‘Joker’ film gaat hij samen met Todd Philips het script schrijven. Als het maar duister en heel eng wordt om naar te kijken! Een R-Rating zou hier heel goed bij staan.

Warner Bros en Walter Hamada gaan met de Joker film veranderingen aanbrengen en op de experimentele tour
Bron: Variety.com | Joaquin Phoenix als Joker

Voor Walter Hamada is het thuiskomen met de experimentele ‘Joker’ film. Deze film gaat een horror tint krijgen en daar hoort de releasedatum dan ook bij. Want met Halloween 2019 kan jij naar de bioscoop gaan om deze film te zien. Terug naar Walter Hamada, want hij komt van de horror afdeling van Warner Bros. Hij zorgde er voor dat ‘The Conjuring‘ een franchise werd met originele en spin-off films.

Dan is er nog de Jared Leto Joker film. Volgens Warner Bros wordt daar achter de schermen hard aan gewerkt. Nu lijkt het mij heel sterk dat zij daar een hoop geld in gaan investeren. Hij komt terug voor ‘Suicide Squad 2’ maar hoe ga je het aan de filmkijker verkopen dat er twee Jokers zijn? Alleen door er een ander labeltje op te plakken? De focus van Warner Bros ligt op de Todd Philips film en om Jared Leto tevreden te houden wordt er gezegd dat er voor hem nog wat komt.

Ik denk dat Warner Bros goud in handen heeft met de ‘Joker’ film. Zeker welke richting zij op gaan, de superhelden films die een horror tint krijgen. Dat wil ik zien, en met mij vast een hele hoop andere filmliefhebbers. Denk jij dat Walter Hamada samen met Warner Bros een goede kant op gaat? Of zie je liever de komedie en minder zware toon die Marvel uitbrengt?

BewarenBewaren

Latest Reviews