Music Listed

Dit waren de zomerhits 2017

Zonder de zomerhits 2017 kon jij de zomer niet door komen

De zomer is bijna voorbij en hieronder vindt je de zomerhits 2017. Een lijst waarbij jij de beste herinneringen van de afgelopen twee of zelfs drie maanden naar boven kan halen. Een grote kans dat één van deze nummers op de radio hebt gehoord. Of dat je keihard aan het meezingen was op een festival of in de auto naar je vakantiebestemming.
Het maakt niet uit, het enige wat jij hoeft te doen is deze onderstaande zomerhits 2017 op te zetten en terug denken aan de ‘zonnige’ tijd van het jaar.

Deze zomerse samenwerkingen zorgen dat je relaxt

Luis Fonsi ft. Daddy Yankee – Despacito

Dit jaar kon je niet om de samenwerking tussen Luis Fonsi en Daddy Yankee heen. Ook al wist de remix versie van Justin Bieber de harten van menig tiener meisje op hol te laten gaan. De originele versie wist niet iets beter te scoren. De radiostations wilde het nummer maar als te graag draaien om de luisteraar in de zomerstemming te krijgen.
Kijk hieronder naar de tropische videoclip en zet de volume op standje ‘de buren hebben er last van’ en ga los op één van de zomerhits 2017.

Enrique Iglesias – Subeme la Radio

Mocht je nog niet genoeg hebben aan de Spaanstalige zomerhit van Luis Fonsi, dan heeft Enrique Iglesias er nog één voor je. Na ‘Bailando’, ‘El Perdon’ en ‘Duele el Corazón’ is er nu ‘Subeme la Radio’. Sinds 2014 is de zanger bezig om zomerhits te scoren. En hij hoort ook tussen de zomerhits 2017 thuis. Zijn nieuwe single luidde de zomer in en als je terug luistert blijft het zomer.

Enrique Iglesias is niet alleen te horen op de single. Samen met Descemer Bueno, Zion en Lennox weet hij de drie en een halve minuut vol te krijgen. Voor de remix heeft hij de rapper Sean Paul gestrikt om hem te helpen. Of het een verbetering is weet ik niet zeker.

Katy Perry feat. Nicki Minaj – Swish Swish

De promotie voor het nieuwe album van Katy Perry ging met ups en downs. Zij mocht komen optreden in grote shows en was ook te gast bij Carpool Karaoke van James Cordon. Het ging vooral om de ruzie die zij en Taylor Swift zouden hebben. En het zou gaan om danseressen. Daar wil ik het nu niet over hebben, maar de diss track ‘Swish Swish’ wist het de afgelopen zomer goed te doen.

In de verschillende charts wist zij zonder al te veel aandacht te trekken om hoog te klimmen en een plekje tussen de zomerhits 2017 te bemachtigen. Met de nieuwe videoclip heeft zij alle aandacht en die gaat nog niet weg.
Want zij is de aankomende nacht de host van de MTV Video Music Awards en zij is de middelpunt van de avonds.

The Boy Next Door, Fresh Coast feat. Jody Bernal – La Colegiala

Een aantal weken geleden deelde ik de onverwachte hit van Jody Bernal en de andere heren. Heel Nederland zat met verbazing te kijken, maar vooral te luisteren wat voor nummer ‘La Colegiala’ was. De single is één van de hits die tussen de zomerhits 2017 hoort.
Na zeventien jaar wist de zanger een nieuwe hit te scoren. En zijn vorige hit was ‘Que Sí, Que No’.

De dance past heel goed bij de stem van Jody Bernal. The Boy Next Door en Fresh Coast hebben er samen hard aangewerkt om de Spaanstalige zang zo goed mogelijk naar voren te laten komen. En dat is gelukt want deze zomer kon je niet om de samenwerking van de heren heen.

DJ Khaled feat. Rihanna and Bryson Tiller – Wild Thoughts

DJ Khaled is goed bezig met het album Grateful. Na de single ‘I’m The One’ waar een aantal hele bekende artiesten als Justin Bieber, Chance The Rapper en Lil Wayne aan mee werkte, werd het tijd voor een nieuwe single.
Met niemand minder dan Rihanna weet DJ Khaled een twee zomerhit te scoren.

Voor diegene die blijven denken dat de melodie van ‘Wild Thoughts’ zo bekend klinkt. Dat klopt! DJ Khaled heeft deze ‘geleend’ van Santana’s nummer ‘Maria Maria’.
Het is een lekker relaxt nummer dat je mee sleept door de zomer. Wat mij betreft een nummer dat tussen de ander zomerhits 2017 hoort.

Latest Reviews