Warner Bros laat meer los over ‘The DC Universe’

The DC Universe begint met een aantal originele series

The DC Universe
Bron: DCComics | The DC Universe

De voorbereidingen voor een eigen on demand dienst zijn bij Warner Bros in volle gang. Om het extra kracht bij te zetten werd er meer informatie gegeven over ‘The DC Universe’. Want net als Disney wilt de filmstudio zijn eigen dienst opzetten om meer geld te verdienen.

Toch was dit geen nieuws waar de hele wereld van achterover sloeg. Want er werd een twitter account opgezet en de eerste titels werden bekend gemaakt. Voor een aantal mensen zag het er oké uit maar wilde er nog niet voor betalen. Er moet meer komen, maar de kwaliteit moet omhoog. Een tijd geleden lekte er set foto’s voor de serie ‘Young Justice Outsiders’ uit. Het zag er heel goedkoop uit en de dan heb ik het over de kostuums en de looks van de superhelden.

Young Justice Outsiders - the DC Universe
Bron DC Comics | Young Justice Outsiders

Ook zijn de films die Warner Bros in het verleden heeft uitgebracht geen goede graad meter. Want als je kijkt naar ‘Justice League‘, ‘Batman V Superman‘ en ‘Suicide Squad‘ dan is het te veel CGI en niet super goed. De fans moeten het vertrouwen gaan krijgen dat de filmstudio weet wat zij doen. Dat gaan zij proberen met ‘Young Justice Outsiders’, ‘Titans’, ‘Harley Quinn’ en ‘Swamp Thing’.

Swamp Thing komt naar The DC Universe

Swamp Thing - The DC Universe
Bron: DC Comics | Swamp Thing

De titel ‘Swamp Thing’ wist de meeste aandacht te krijgen omdat er achter de schermen goede namen zitten. De regisseur James Wan en de scriptschrijvers Mark Verheiden en Gary Dauberman zijn aan dit project gekoppeld. Mark schreef de eerder de series ‘Battlestar Galactica’, ‘Hemlock Grove’ en ‘Daredevil‘. Een lijst met goede titels.

Maar ook Gary heeft een goede cv opgebouwd. Hij schreef ‘Annabelle’, ‘Annaballe: Creation‘, ‘It‘, ‘The Nun‘ maar ook de in de toekomst uitkomende films ‘It 2’ en ‘Annabelle 3’. Ook een goede lijst met titels, en ik hoop dat beide heren een goede serie voor The DC Universe gaan afleveren. Het duurt nog even doordat het uit gaat komen, want het script moet nog worden geschreven.

‘Swamp Thing’ is een horror-fantasy figuur dat al jaren een cult status heeft. Voor diegene die de DC comic gifuur lezen zal het een hit of mis zijn. De kosten voor de animatie of het goed uitbeelden van de mens waarvan de dan gemengd is met de massa van het moeras. Als de toon goed is en de held komt goed uit de verf? Dan kan dit een succesvolle serie gaan worden.

Twee animatie series maken een debuut op The DC Universe service

Harley Quinn - The DC Universe
Bron: DC Comics | Harley Quinn

Daarnaast komen de twee animatie series ‘Titans’ en ‘Harley Quinn’ naar The DC Universe. Waar de Harley Quinn actrice Margot Robbie al over los liet dat zij de stem van het karakter zou gaan inspreken. Of dat contract technisch ook gaat gebeuren is nog de vraag. Tot nu toe is bekend dat de animatie serie van The DC Universe zich richt op de net vrijgezelle Harley Quinn. Zij probeert het beste uit Gotham City te halen.

De ‘Titans’ serie zou een live action versie krijgen bij een andere aanbieder. Er was een pilot aflevering besteld, in 2014 maar daar is nooit iets mee gedaan. Twee jaar later liet TNT weten dat zij niets met de serie wilde gaan doen. Voor Warner Bros een reden om het opnieuw te bekijken. Maar natuurlijk te gebruiken om The DC Universe te lanceren. De groep jonge superhelden worden geleid door Dick Grayson. Een oude protegee van Batman. Hij is voor vele beter bekend als Nightwing.

Titans - The DC Universe
Bron: DC Comics | Titans

Tot nu toe zal The DC Univere alleen in Amerika worden uitgerold. Mocht het een succes worden dan kan Warner Bros en natuurlijk voor kiezen om het wereldwijd uit te brengen. Daarnaast liggen er mogelijkheden om films voor de dienst te gaan maken. Maar de films die Warner Bros en DC Comics hebben gemaakt kunnen ook n de catalogus worden opgenomen. Maar zou jij een abonnement afsluiten om deze bovenstaande series te kunnen zien?

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Latest Reviews