New Movie Trailers

Wat hebben de filmstudio’s te bieden bij San Diego Comic Con?

San Diego Comic Con zit bomvol onthullingen en trailers van de grote filmstudio’s

Ieder jaar is er een weekend in juli waar superhelden fanaten de primeur en nieuws krijgen van de verschillende filmstudio’s. San Diego Comic Con staat bekend om de speciale presentaties, sneak peaks en trailers die de studio’s uitbrengen voor het evenement.
Zo zie je wat er op film en televisie gebied gaat komen. Van de bekende superhelden die je al kent tot aan de nieuwe die worden geïntroduceerd.

Ik heb het beste nieuws wat er de afgelopen dagen bekend is gemaakt voor je op een rij gezet. Van de presentaties die Marvel, DC Comics, 20th Century Fox en andere film en televisie makers voor je op een rij. Mocht ik iets zijn vergeten laat het hieronder weten zodat ik het kan aanvullen.

Marvel

Tijdens iedere San Diego Comic Con wordt er gekeken welke studio het meeste los laat over de plannen voor de komende tijd. Maar ook wat er getoond wordt qua trailers en concept art. Negen van de tien keer worden Marvel en DC Comics tegen over elkaar gezet om te kijken wie de ‘winnaar’ is. Dit jaar laat Marvel het meeste zien door concept art te tonen van Captain Marvel, Ant-Man and The Wasp.

Thor: Ragnarok

Afgelopen april lanceerde Marvel een teaser trailer voor de nieuwste Thor film.
Thor: Ragnarok is vanaf 2 november te zien in de Nederlandse bioscoop en zal spectaculair zijn. Als je de teaser en de nieuwe trailer moet geloven. Bij San Diego Comic Con werd de trailer gelanceerd en daar was veel om te doen. De beelden zijn goed en laat zien welke toon de film zal gaan hebben.

Captain Marvel

Nu is er nog geen trailer of screenshots van Captain Marvel. Omdat de film nog moet worden opgenomen laat Marvel wel concept art zien. En deed liet al door schemeren dat de origin story van Carol Danvers. Hoe zij haar superkrachten krijgt en Captain Marvel wordt.

Het verhaal zal plaats gaan vinden in de jaren 90’s. Daar zal de muziek uit de tijd vast voorbij komen.
In de strip kreeg zij haar superkrachten van de Kree (een buitenaards rijk). En zij gaan een oorlog aan met de Skrulls, zij kunnen van gedaante verwisselen. Net als Mystique van de X-Men. Uiteindelijk zal Carol Danvers naar de aarde worden gestuurd.

Ant-Man and The Wasp

Er werd niet veel getoond van de tweede film die niet alleen Ant-Man maar ook The Wasp zal laten zien.
De cast voor Ant-Man and The Wasp wordt steeds groter en er wordt steeds meer over bekend gemaakt.
Michelle Pfeifer is Janet van Dyne, de moeder van Hope van Dyne oftewel The Wasp. Hannah John-Kamen zal in de huid kruipen van The Ghost. In de stripboeken is het een mannelijke slechterik of anti-held. Maar voor de film versie heeft Marvel er een vrouw van gemaakt.

Laurence Fishburne speelt Dr. Bill Foster, een collega van Hank Pym. Hij is een biochemicus en heeft superkracht of mogelijkheid om zijn lichaam te laten groeien. Net zoals Ant-Man dat deed in Captain America: Civil War.

Defenders

Nog een paar weken en dan kan je bij Netflix gaan kijken naar het eerste seizoen van de Defeners.
Vanaf 18 augustus zie je Dare Devil, Jessica Jones, Luke Cage en Iron Fist samen vechten om New York en iets specifieker Hell’s Kitchen veilig te maken. Een aantal oud bekende keren terug om met of tegen het gevormde team te vechten.

DC Comics

Er was de afgelopen dagen of misschien wel week veel te doen om Ben Affleck, want zou hij gaan stoppen de van Batman? Ben Affleck gaf zelf het antwoord het nog te blijven doen zolang de studiobazen en regisseurs heb nog in de rol willen zien.

Verder werden er voor de solo films van Aquaman, the Flash en de tweede Wonder Woman wat verteld maar niet veel getoond qua beelden. Er is wel een nieuwe trailer getoond van de Justice League en ook meteen online gezet. In de trailer wordt er meer op persoonlijk gebied verteld. Ook wordt het verhaal steeds duidelijker, in hoeverre dat kan natuurlijk.

20th Century Fox

Bij San Diego Comic Con had 20th Century Fox een persconferentie voor een aankondiging voor een nieuwe film geboekt. Uiteindelijk ging dat niet door want zij wilde het hebben over Kingsman: The Golden Circle.
Bijna alle bekende acteurs die daar in te zien zijn waren er om het over de film te hebben. Uiteindelijk werd er een nieuwe trailer getoond.

In de trailer werd de terugkeer van een oude bekende waarvan veel mensen dachten dat hij dood was.
Een bomvolle trailer met heel veel actie, humor en explosies, dat beloofd veel goed want de film is vanaf 21 september te zien in de Nederlandse bioscoop.

Solo film voor Doctor Doom


Ook al was er geen panel voor andere grote films van 20th Century fox bij San Diego Comic Con. Noah Hawley wist bij de Legion panel een nieuwtje eruit te gooien. Hij is bezig om een solo film te maken voor Doctor Doom.
In 2015 kreeg de Fantastic Four een update alleen werd dat niet zo goed ontvangen door de fans en de recensenten. Eén van de grote slechteriken van de superhelden is Doctor Doom.

Het is een hele grote gok die de filmstudio neemt, omdat de fans het liefst hebben dat de rechten van X-Men en de Fantstic Four terug gaan naar Marvel. Mocht er iets op de film aan te merken zijn dan wordt dat heel breed uitgemeten op de sociale media. Ik ben heel benieuwd wat zij er mee gaan doen en wil eerst een trailer zien voordat ik ga oordelen.

Netflix


Naast The Defenders had Netflix bij San Diego Comic Con. voor het tweede seizoen van Stranger Things een panel gehouden.
De officiële trailer werd voor het eerst getoond aan het publiek en ik moet zeggen dat het niet tegenvalt.
De spanning is enorm en je voelt de dreiging. Ook de referenties naar de jaren ’80 zijn ontzettend goed. Van de beelden van de arcade spellen, Ghostbusters outfits en onderdelen tot aan de naam van de trailer.

Het is de ‘Thriller’ trailer en daar hoor je Michael Jackson met zijn bekende hit voorbij komen. Ik kan niet wachten tot dat het tweede seizoen van Stranger Things online komt. Tot die tijd de trailer maar op repeat zetten.

Latest Reviews

Ook interessant
blog-this-made-my-day
Bladen en bedrijven gaan aan de content