Netflix laat de kijker Halloween 2020 vieren vanaf de bank
Source: Unsplash & Stefano Pollio

Wat heeft Netflix met Halloween 2020 te bieden?

Netflix laat de kijker Halloween 2020 vieren vanaf de bank

Ondanks de tegenslagen bij verschillende productie maatschappijen, heeft Netflix nog genoeg content om de abonnees door de pandemie te krijgen. De concurrenten als Disney Plus, Amazon Prime en Apple TV Plus hebben moeite om met nieuwe content te komen. Tot nu toe heeft Netflix daar geen last van. Je hoeft het huis niet uit om Halloween 2020 door te komen. Dat kan voor de buis bij de streamingdienst.

Tussen de Netflix originals weet de streamingdienst de rechten van een aantal klassiekers te bemachtigen. Zodat je een mix van nieuwe en oud kan kijken. Denk aan ‘The Exorcist’, ‘Annabelle’, ‘The Shining’ en ‘Split‘. Van de klassiekers tot titels die recent het grote publiek wisten te bereiken. Laat ik de grote Netflix originals voor Halloween 2020 met je delen.

The Haunting of Bly Manor

 - The Haunting of Bly Manor
Source: GIPHY Netflix | The Haunting of Bly Manor

Horror schrijver Mike Flanagan maakte vorige jaar de nodige indruk met de Netflix serie ‘The Haunting of Hill House’. De schrijver schuift het niet onder stoelen of banken, maar het eind had beter gekund. Na de flop ‘Doctor Sleep’ kan Flanagan het goed maken met een nieuwe serie. Wat verder lijkt te gaan met de acteurs van de ‘Hill House’ serie. Alleen zijn het niet dezelfde karakters.

Het boek ‘The Turn of the Screw’ van Henry James is gebruikt voor inspiratie. In het kort speelt ‘The Haunting of Bly Manor’ zich af in Engeland in de jaren tachtig. Het verhaal draait om Henry Wingrave die een Amerikaanse nanny aanneemt om te zorgen voor zijn neefje en nichtje die wees zijn, nadat hun au pair op een tragische wijze om het leven is gekomen. Vanaf 9 oktober kan je het gehele seizoen gaan bekijken. Waarmee het Halloween 2020 seizoen op tijd kan beginnen.

His House

Horror kan ook vernieuwd zijn. Na het zien van de ‘His House’ trailer, was ik positief verrast. De makers van de film hebben er voor gekozen om een actueel thema te pakken en er een horror twist aan te geven. Als kijker volg je een gevlucht koppel. Zij zijn gevlucht uit Zuid-Soedan om een nieuw leven op te bouwen. Wanneer de twee vluchtelingen in een klein Engels dorp proberen te aarden, lijkt niets mee te zitten. Want zij krijgen te maken met onverklaarbare en kwaadaardige verschijnselen.

Naast Sopé Dìrísù en Wunmi Mosaku is Matt Smith ook te zien in de Netflix film. Volgens schrijver en regisseur Remi Weekes is er goed onderzoek gedaan naar de mythes van het land. Die komen namelijk terug in ‘His House’. Wanneer het officieel Halloween 2020 is, namelijk 30 oktober, kan je de film gaan kijken bij Netflix.

A Babysitter’s Guide To Monster Hunting

 - A Babysitters Guide to Monster Hunting
Source: Tenor Netflix | A Babysitters Guide to Monster Hunting

De jeugd mag niet worden overgeslagen dit jaar. Het thema oppassen is een trend bij Netflix. Dit keer gaan de tieners achter een jongen aan. Want de oppas kon hem niet uit de handen van een monster houden. Samen met andere jongeren nemen zij het op tegen de monsters uit de nachtmerries. Naast de jonge acteurs ga je Indya Moore van de hitserie ‘Pose’ en Harry Potter ster Tom Felton zien. Gaat het hen lukken om hem terug te krijgen? Vanaf 15 oktober kan je het zien bij Netflix.

Hubie Halloween

 - Hubie Halloween
Source: Tenor Netflix | Hubie Halloween

Vandaag de dag hoef je niet naar de bioscoop om een Adam Sandler film te zien. Want Netflix en Sandler hebben een goede relatie. De producer, acteur en komiek heeft een aantal succesvolle Netflix Originals gemaakt. Daar komt vanaf 7 oktober een nieuwe titel bij. Met de mysterieuze komedie hoopt Netflix je met een lach door Halloween 2020 te krijgen.

In de film speelt Sandler, Hubie Dubois, een man die belachelijk gemaakt wordt door de inwoners van zijn stadje, Salem. De trailer kwam begin september uit en liet zien dat in ‘Hubie Halloween’ een sterrencast zit. Van de vaste gezichten Kevin James en Rob Schneider tot Julie Bowen en Noah Schnapp.

Latest Reviews