San Diego Comic Con 2018

Wat kan je verwachten van San Diego Comic Con 2018?

De grote film- en televisiestudio’s laten bij San Diego Comic Con 2018 zien wat jij het komende jaar kan verwachten

San Diego Comic Con 2018
Bron: Newsarama.com | San Diego Comic Con 2018

Vanaf 18 tot en met 22 juli is het weer zover. Dan wordt de grootste en de meest besproken comic con weer gehouden. Het is weer tijd voor San Diego Comic Con 2018. Waar de grote film- en televisiestudio’s de kans krijgen om de fans en pers enthousiast te krijgen voor nieuwe televisie programma en films die het komende jaar eraan zitten te komen.

Een grote misser in het bekende en beroemde ‘Hall H’ is Marvel. Zij hebben voor dit jaar geen plek en zullen dan ook niet komen om nieuwe informatie over de komende Marvel films te komen vertellen. Aan de ene kant is het logisch want met ‘Avengers: Infinity War‘ is er veel mysterie ontstaan. Want hoe komen de bekende karakters weer terug van de dood?

Om niet te veel informatie over ‘Avengers 4’ te vertellen, zal Marvel studios hebben gekozen om een jaar over te slaan. De kans dat Marvel volgend jaar wel van de partij bij San Diego Comic Con is, is nog de vraag. Want Disney organiseert dan de ‘D23 Expo‘ waar alle franchises van Disney in de spotlight komen te staan.

Woensdag – Preview Night

Maar wat kan je gaan verwachten van San Diego Comic Con 2018? Het begint officieel op 19 juli, maar de avond ervoor zal de horror afdeling van Warner Bros de gelegenheid hebben om mogelijk nieuwe titels en films bekend te maken. Je kan verwachten dat er een nieuwe trailer van ‘The Nun‘ wordt gelanceerd. En een titel van een nu nog titelloze horror film voor de zomer van 2019.

Daarnaast kan het zijn dat Warner Bros een kleine preview geeft van ‘It: Chapter Two’, want de opnames zijn in volle gang. Een filmposter of set foto’s zouden leuk zijn om te zien. Volg de hashtag #Scarediego en als je woensdag op donderdag nacht op Twitter kijkt, dan krijg je de beste nieuws wat betreft Warner Bros’s horror afdeling te zien.

Donderdag

20th Century Fox

The Predator
Bron: 20th Century Fo & Filmdepot | The Predator

Met de onderhandelingen tussen Disney en 21st Century Fox, heeft 20th Century Fox niet heel veel kogels om af te vuren bij San Diego Comic Con 2018. Want het kan maar zo zijn dat alle entertainment van de studio bij de mouse house te vinden is. Het enige waar 20th Century Fox iets over komt melden is ‘The Predator’. De remake of vervolg komt er snel aan en het is aan de studio om de mensen enthousiast te krijgen.

Je zou verwachten dat de studio ook iets kwam vertellen over de nog twee ‘X-Men’ gerelateerde films. Niets is minder waar, want het kan maar zo zijn dat Disney de afgelopen maanden contact heeft gehad met de studio. Het verschuiven van de releasedata was al vreemd, maar het lijkt erop dat de films in de prullenbak of op de on demand dienst van Disney gaan belanden.

Russo Brothers

Assassination Nation
Bron: IMDB & Bron Studios | Assassination Nation

Daarna komen de Russo Brothers met de eerste film waar het logo van Marvel niet op staat. Zij zijn een eigen productie bedrijf begonnen en komen later dit jaar met de film ‘Assassination Nation’. Dat veel weg heeft van ‘Sucker Punch’ en ‘The Purge’. Waar je Bill Skarsgård ook kan gaan zien.

Het zou niet gek zijn als de pers en fans ook komen voor wat zij van plan zijn met ‘Avengers 4’. Nu is de vraag of zij antwoorden gaan geven op die vragen. De Russo Brother kunnen en mogen niet al te veel weggeven. Waar ik niet op hoop is dat zij dingen los laten over karakters zoals ‘Valkerie’. Zij schijnt in ‘Avengers: Infinity War‘ te zijn ontsnapt aan Thanos. Dat hebben wij niet gezien, maar dat vertelden de Russo Brothers achteraf in een interview.

Vrijdag

Warner Bros

Warner Bros is achter de schermen druk bezig om de ‘DC Universe‘ zo veel mogelijk aandacht te geven, maar vooral te krijgen van de fans en pers. Door te verschijnen bij San Diego Comic Con 2018 met ‘Young Justice Outsiders’. Waar je een trailer of heel misschien één aflevering kan verwachten. De jonge teamleden van de ‘Justice League‘ hebben een animatie serie op de nieuwe on demand dienst van Warner Bros.

Ook zal de film ‘Teen Titans GO! To The Movies‘ worden getoond. Ik hoop alleen niet dat Warner Bros een verkeerde beslissing heeft genomen. Laat Warner Bros de film niet aan te veel mensen zien? Zodat er weinig mensen over blijven die gaan betalen om de animatie film binnenkort te zien?

Universal

Bron: Paramount Pictures & Filmdepot | Bumblebee

Daarna is het tijd voor Universal om alle content uit te stallen. Zij beginnen met de nieuwe film van M. Night Shyamalan, en is de derde horror film van de regisseur. Waar de drie karakters samen in te zien zijn. Een trailer is zeker te verwachten. Net als een nieuwe trailer van ‘Halloween‘. Want aankomende Halloween is de film al te zien, en wat hype rondom de film kan zeker geen kwaad.

Om de Transformers spin-off ‘Bumblebee‘ wat positiviteit te brengen komt Universal na de horror afdeling met mogelijk een nieuwe trailer. De eerste trailer werd goed ontvangen, maar blijft deze aandacht positief. Of besluiten de fans en de pers de rug toe te keren? We gaan het zien.

Sony en Amy Pascal

Venom Trailer
Bron: Sony Pictures & Filmdepot | Venom

Sony Pictures en Amy Pascal komen dan ten tonele, want zij willen meer aandacht voor de films ‘Venom‘ en ‘Spider-Man: Into the Spider-Verse‘. In een persbericht werd er ook gemeld, dat zij de meest en langverwachte films van het jaar hebben. Waar zij samen met Marvel aan hebben gewerkt. Dat is niet helemaal waar, maar dat er interesse is in beide films, daar is niets aan gelogen. Verwacht dat er sowieso een nieuwe trailer van ‘Venom’ gaat komen.

Zaterdag

Warner Bros en DC Comics

The Meg
Bron: Warner Bros Pictures & Filmdepot | The MEG

Voor Warner Bros is de zaterdag het moment om San Diego Comic Con 2018 te maken of te breken. Zij moeten voor de grote krantenkoppen gaan zorgen, nu Marvel dit jaar niet aanwezig is. Dat zijn zij zeker van plan en er staat dan ook een lading aan films klaar om besproken te worden.

Laat ik beginnen met de DC Comics films die mogelijk in de spotlight worden gezet. Het gaat om ‘Aquaman’, ‘Shazam’ en ‘Wonder Woman 1984’. Dat ‘Aquaman’ gaat worden besproken is zeker! Want regisseur James Wan heeft op twitter laten weten dat zij daar de eerste trailer in premiere laten gaan. Ook kunnen er set foto’s of andere promotie foto’s van ‘Shazam’ en ‘Wonder Woman 1984’ worden uitgebracht.

Maar Warner Bros heeft nog meer naast de DC Comics films. Later dit jaar komt ‘Mowgli‘ uit, de eerste trailer werd veel besproken. Weet de studio dit vast te houden? Dan moet er minimaal een nieuwe trailer met actie of het verhaal worden gelanceerd. Een aantal andere mogelijke films waarvan Warner Bros denkt dat zij de aandacht verdienen zijn: ‘Godzilla King of Monsters’, ‘The Meg‘ en heel misschien ‘Fantastic Beasts: The Crimes Of Grindelwald‘.

Ryan Reynolds – Deadpool 2

Deadpool 2
Bron: 20th Century Fox & Filmdepot | Deadpool 2

Wat Ryan Reynolds heel slim heeft gedaan is een moment gepakt om de release van ‘Deadpool 2’ te vieren. De release van de blu-ray en dvd. Hij heeft een screening van ‘Deadpool 2‘ geregeld waar je als bezoeker van San Diego Comic Con 2018 naartoe kan gaan. Verder kan hij niet al te veel vertellen over de toekomst van het karakter. Want met de mogelijke overname van Disney is de toekomst heel onzeker.

Latest Reviews