Wat wilt Netflix los laten over het nieuwe seizoen in de Stranger Things 3 final trailer?
Bron: Netflix | Stranger Things 3

Wat laat de Stranger Things 3 Final Trailer zien?

Wat zijn de mogelijkheden die de laatste trailer laat zien?

Wat wilt Netflix los laten over het nieuwe seizoen in de Stranger Things 3 final trailer?

Wat wilt Netflix los laten over het nieuwe seizoen in de Stranger Things 3 final trailer?
Bron: Netflix | Stranger Things 3

Netflix weet hoe zij de die hard fans van de hit serie ‘Stranger Things’ enthousiast kunnen krijgen, wel door de ‘Stranger Things 3 final trailer’ te lanceren. De nieuwste beelden laten een aantal mogelijkheden voor het derde seizoen zien. Vanaf 4 juli is het derde seizoen te zien bij de bekende streamingdienst. Hieronder neem ik de verschillende opties met je door.

Als eerst lijkt Netflix de focus te hebben op de Amerikaanse markt, want het derde seizoen wordt op 4 juli gelanceerd. Voor de Amerikanen de dag waarop de onafhankelijkheid wordt gevierd. De elementen die Netflix kan gebruiken om het feestelijk te maken, worden dan ook uit de kast gehaald. Zoals de kermis, het vuurwerk en de Stranger Things 3 final trailer sluit af met de rood, blauw en witte vuurwerk animatie. Hoe feestelijk wil je het hebben?

Dan lijkt het erop dat Netflix qua budget alle remmen los heeft gegooid. Want de final trailer laat zien dat je qua actie het nodige kan verwachten. Ook doen de verschillende locaties en decors zeker niet onder. Waardoor het geheel een filmisch gevoel krijgt, in plaats van een serie dat een minimaal budget heeft. Netflix moet wel, nu Apple, Disney en Warner Bros van plan zijn om de streamingdienst van de troon te stoten. Daarnaast komen Sony en Marvel hetzelfde weekend met ‘Spider-Man: Far From Home’. Wat voor de nodige concurrentie kan gaan zorgen.

De final trailer maakt mij heel enthousiast voor wat er 4 juli online wordt gezet

De final trailer maakt mij heel enthousiast voor wat er 4 juli online wordt gezet
Bron: Netflix | Stranger Things 3

Dan het verhaal wat in de Stranger Things 3 final trailer een beetje wordt onthuld. Om te beginnen met de stem van de Demogorgon. Gedurende de trailer krijg je te horen wat de plannen zijn. Alleen kreeg je in het eerste en tweede seizoen geen stem te horen. Is dit een stem dat in het hoofd van Eleven? Daar komen wij binnenkort achter.

Het lijkt erop dat de demogorgon op zoek is naar een nieuw slachtoffer. Will moest het ontzien in het eerste seizoen, en was in het tweede seizoen de spion. Dit keer lijkt Billy het mogelijke slachtoffer. De kans is groot dat Netflix dat gedeelte in de Stranger Things 3 final trailer heeft verklapt. Waardoor ik heel benieuwd ben naar nieuwe mogelijkheden. Krijgt hij de nodige krachten? Of is hij alleen een nieuwe spion om de inwoners van Hawkins en kopje kleiner te maken?

Dat zijn de grote vragen, wat wel duidelijk is geworden. Is dat het derde seizoen is ondergedompeld in de jaren ’80. De muzikale ondersteuning in de Stranger Things 3 final trailer helpt daar ook bij. Ook wordt de spanning flink opgebouwd, wat mij alleen maar enthousiast maakt voor het nieuwe seizoen.

Het lijkt erop dat de Duffer Brothers bijna of geen gebruik gaan maken van de karakters van de beruchte zevende aflevering. Daar werden een aantal andere proef personen met superkrachten geïntroduceerd. In de laatste trailer krijg je daar niets over te zien. Dat wil niet zeggen dat zij niet terugkeren. Van mij hoeven zij niet terug te keren, omdat dat een verloren aflevering was.

Latest Reviews

Ook interessant
Chilling Adventures of Sabrina: A Midwinter’s Tale Review