Bron: The Disney Company & Filmdepot | The Lion King

Wat laat The Lion King Official Trailer zien?

Disney weet je in te pakken met The Lion King Official Trailer

Disney weet je in te pakken met The Lion King Official Trailer
Bron: GIPHY | The Lion King

Disney laat er geen gras over groeien, als het om één van de bekendste animatie films gaat. Dit jaar keert ‘The Lion King’ terug in de bioscoop, alleen is de animatie op een andere manier ingezet. Want de 2D animatie is ingeruild voor hoge kwaliteit 3D animatie. De dieren zien er levensecht uit, en door het lanceren van ‘The Lion King Official Trailer’ lijkt de promotie motor ook op volle toeren te zijn.

Toen de eerste teaser eind 2018 online werd gezet, werd er een record verbroken. Want de beelden werden toen het meest bekeken op Youtube binnen 24 uur. Heel knap, maar totaal verwacht natuurlijk. Disney weet waar zij mee gaan komen. Maar weten ook dat de animatie hit door jong en oud is bekeken. Waardoor zij een variatie kunnen laten zien met de trailers. In de officiële trailer, krijg je meer te zien over het verhaal.

Disney wilt niet al te veel weggeven, van wat je kan verwachten. Ook al lijkt ‘The Lion King Official Trailer’ (bijna) een kopie te zijn van de animatie film. Als je een officiële trailer bekijkt, dan is de lengte meestal rond de twee a drie minuten. In dit geval, krijg je nog geen twee minuten aan nieuwe beelden te zien. Wat ik zelf heel erg jammer vindt.

Ben jij klaar om met de live action film terug naar je jeugd te gaan?

Disney weet je in te pakken met The Lion King Official Trailer
Bron: GIPHY | The Lion King

Nu weet je na het zien van de animatie film, en de vorige teaser, dat de makers er voor hebben gekozen om de muziek naar nu te halen. Door meer diepgang en lagen erin te verwerken. ‘The Lion King Official Trailer’ geeft alleen het minimale weg, van welke nummers de film hebben gehaald en welk niet. Zelf aan het eind van de trailer, krijg je een hele kleine preview van het bekende lied van Timon en Pumba.

Ik zit nu al even te klagen over ‘The Lion King Official Trailer’, maar toch kreeg ik kippenvel tijdens het kijken. Je gaat terug naar je jeugd. De herinneringen die daarbij horen, komen naar boven. Dat is voor mij al een hele grote reden om 17 juli naar de bioscoop te gaan. Daar komt de animatie bij. Je ziet dezelfde kwaliteit, als het niet beter is dan ‘The Jungle Book‘. Wat ik absoluut kan waarderen!

Latest Reviews