Wat is tot nu toe duidelijk over Merel Westrik's Ladies Night?
Bron: Talpa | Ladies Night

Wat weten we van Merel Westrik’s Ladies Night?

Wat is tot nu toe duidelijk over Merel Westrik’s Ladies Night?

Aankomende woensdag is het eindelijk zover, dan zal Linda de Mol haar eerste grote verandering bij Net 5 te zien zijn. Misschien niet helemaal de eerste verandering, want ‘Iris en de 12 Dates’ begon al eerder. Toch moet de talkshow van de voormalige RTL Nieuws presentatrice voor meer kijkers gaan zorgen. Ga jij kijken? Om je over te halen, zijn dit de punten die we al weten van Merel Westrik’s Ladies Night.

Misschien is de titel van het eerste programma van Merel Westrik een beetje verwarrend. Westrik zal vanaf 16 oktober om 21.30 uur wekelijks te zien zijn bij Net 5 met een talkshow. Waar naar eigen zeggen, eindelijk het nieuws van de dag of week, wordt besproken met een vrouwelijke touch. Oftewel up tempo, eerlijk en openhartig. Tot nu toe waren het vooral mannen, op Eva Jinek na, die ’s avonds aan een tafel zaten om de televisie kijker te bedienen van de nodige meningen en nieuwtjes. Het werd de hoogste tijd om daar verandering in te brengen.

Ik denk dat Merel Westrik de perfecte presentatrice en journalist is om een talkshow naar haar hand te zetten. Zij heeft bewezen dat zij het nieuws op een serieuze manier kan brengen. Terwijl zij ook humor heeft en dat kan gebruiken om Merel Westrik’s Ladies Night wat luchtiger te maken. De kijker zal niet zitten wachten op een talkshow dat alleen maar het heftige nieuws bespreekt.

Westrik en de Mol willen zich onderscheiden tussen de andere talkshows

Wat mensen zich natuurlijk afvragen, is of er een bank of tafel in de studio zal staan. In een interview met het AD werd onthuld dat de gasten op een bank zullen plaatsnemen. Zelf zal zij er naast zitten op een stoel. Wat verder wordt los gelaten, is dat de studio een loft/industriële look gaat krijgen. Met bijpassende bakstenen en roze wand. Als grap werd gemaakt dat de oude bankstellen van Eva Jinek en Beau zijn opgekocht voor een prikkie. Want niemand wilde beide banken hebben.

Daar blijft het niet bij, want tegenwoordig kan je als talkshow niet zonder vaste items of gasten. Over de bepaalde items wordt nog niet gesproken. Over de vaste gasten wel. Als Linda de Mol jou als talkshow host wilt hebben, dan kan de televisie koningin niet ontbreken. Naast Linda de Mol zullen Roxeanne Hazes, Fidan Ekiz, Olcay Gulsen en Tjitske Reidinga regelmatig plaatsnemen op de bank van Merel Westrik’s Ladies Night.

Latest Reviews