Wat wil ik bereiken met de blog?

Wat heb ik tot nu toe bereikt met de blog, en wat wil ik gaan bereiken?

Al meer dan een jaar ben ik druk bezig met het onderhouden van deze blog. Het gaat heel erg goed en heb tot nu toe niet gedacht dat ik binnenkort zou willen stoppen. Het bloggen gaat met veel plezier, en er zijn een hoop plannen die ik heb voor een eventuele uitbreiding. Maar wat zijn de plannen en wat wil ik met deze blog bereiken? Je lees het in dit bericht, waar ik terug kijk op een aantal probeersels die niet lekker gingen en de toekomst plannen.

Voordat ik naar de toekomst ga kijken wil ik terug blikken naar de begin dagen van ‘This Made My Day’. Ik wilde mensen entertainen door over film, muziek, televisie en meer te gaan schrijven. Dat ging mij steeds beter af en probeerde op een zo professionele manier te gaan schrijven. Daarbij kwam ook het thema kijken. Ik was niet tevreden en snel uitgekeken op het thema dat ik toen had. Met hulp van een vriendin ben ik verder gaan zoeken en is het logo dat ik tot nu toe gebruik online gegaan. Naarmate de bezoekers aantallen op begonnen te lopen wilde ik gaan kijken of verschillende bedrijven met mij samen wilde werken. Tot nu toe is dat nog niet tot een samenwerking gekomen.

Het liefst schrijf ik over van alles en nog wat. Daarom is de blog ook zo vol als het gaat om verschillende onderwerpen. Het is een persoonlijke kijk op de entertainment die er wordt uitgebracht. Zo heb ik een eigen mening over films, televisie, muziek en alles wat bij entertainment komt kijken.

Ben ik anders gaan schrijven over entertainment?

Toch merk ik dat er een hoop mensen, maar ook bedrijven zijn die niet zo goed weten wat zij van Thismademyday.nl kunnen verwachten. Omdat het te breed is en niet specifiek over één onderwerp of categorie gaat.
Ik snap dat heel goed, alleen is dat hoe ik in elkaar zit. Mijn interesses gaan heel breed, en ik probeer een goede lijn te trekken om het voor andere duidelijker te maken. Zonder dat ik mijn eigen kijk op de blog uit het oog verlies.

Ik lekker door met het schrijven over entertainment en dan specifieker te kijken naar muziek, film en on demand. De rest komt er bij als ik dat nodig mocht vinden. In de toekomst wil ik bereiken dat mensen naar de blog komen om over de verschillende onderdelen, die er binnen entertainment zijn, te gaan lezen. En benieuwd zijn wat mijn kijk op de entertainment is. Verder zou ik het leuk vinden om te gaan uitbreiden met een webshop of iets dat daar op lijkt. Zodat je de entertainment in huis kan halen. Dit is pas het puntje van de ijsberg, want er zijn plannen genoeg.

Latest Reviews

Ook interessant
Christmas Entertainment
6 weeks until Christmas