Wekelijkse Movie news: Reboot Charlies Angels, Cast Avatar 2 en films naar tv serie

De terugkeer van bekende films op het grote of kleine scherm staan centraal in deze wekelijke movie news

Er is (bijna) altijd nieuws wat over de filmwereld. En in de nieuwe rubriek ‘wekelijke movie news’ wil ik de berichten die je moet hebben gelezen met je delen. Deze week heb ik een aantal nieuwtjes die een kijkje in de toekomst geven. Het gaat om films die je hebt gezien en zeker gehoord. Ze komen terug op het grote scherm of je ziet ze binnenkort voorbij komen op je televisie scherm.

Wil je meer berichten die over films gaan? Op de Movie pagina vindt je alle berichten die ik tot nu toe geschreven heb over de filmwereld. Van recensies, trailers en meer, je vindt het hier!

Elizabeth Banks gaat de Charlies Angels reboot regisseren

Elizabeth Banks regisseert reboot Charlies Angels
Bron: thenerdstash.com

Zoals veel populaire films uit het verleden blijven bepaalde films zo nu en dan terug komen. Dat is ook het geval met Charlies Angels. In 1976 begon het als een televisie serie. Erg populair en het werd maar liefst vijf seizoenen uitgezonden. Wanneer je als filmstudio de rechten in handen krijgt dan ga je daar natuurlijk mee aan de slag.
In 2000 kwam er een film uit waar Cameron Diaz, Drew Barrymore en Lucy Liu mee scoorden. Drie jaar later kwam het tweede deel uit en dat scoorde ook aardig. Een goede reden om bijna twintig jaar later een nieuwe reboot uit te gaan brengen.

In 2019 moet de eerste nieuwe Charlies Angels uit gaan komen en Elizabeth Banks is druk bezig om drie actrices bij het project te krijgen. Elizabeth is niet helemaal nieuw als regisseur. Zij regisseerde onder andere de Pitch Perfect films en daar komt een nieuw bekende franchise bij. Er worden al een aantal namen genoemd.

Zo zouden Kristen Stewart en Lupita Nyong’o in gesprek zijn om één van de hoofdrollen te gaan spelen. Er zijn nog andere namen voorbij gekomen zoals: Janelle Monéa, Selena Gomez, Sofia Butella en Zendaya. Ik hoop alleen dat Elizabeth een Charlies Angels anno nu gaat laten zien. Met een film als Wonder Woman kan je er niet meer omheen dat een power vrouw alles alleen doet. Zij werkt samen en dat zijn zowel mannen als vrouwen. Er kan nog veel veranderen voordat Charlies Angels in de bioscoop te zien zal zijn.

Na meer dan tien jaar te hebben gewacht komt er een Avatar 2

De jonge cast van James Camerons Avatar 2
Bron; IMDB.com

Regisseur James Cameron heeft er meer dan tien jaar over gedaan om alle voorbereidingen op het vervolg van Avatar te voltooien. De opnames zijn begonnen en naast te terugkerende rollen van Zoe Saldana, Sam Worthington en Sigourney Weaver is er een cast foto online gezet.
Daarop is te zien dat de focus van de volgende films, ja er komen er meer dan één uit, ligt op de jonge acteurs. Omdat er nog vier Avatar films uit gaan komen willen zij jonge acteurs die kunnen groeien in de rollen. Je gaat, mocht het een groot succes worden, hetzelfde effect dat de acteurs van Harry Potter hadden terug zien.

De opnames zullen de komende tijd door gaan want deel twee tot en met deel vijf worden achter elkaar opgenomen. Om het allemaal zo goed mogelijk uit te laten zien lanceert James Cameron deel twee in 2020. In 2009 was het eerste deel een doorslaand succes en wist als eerste film met 3D technieken te scoren. Wat ook heel erg mee werkte wat dat het in Amerika heel erg koud was. Waardoor mensen naar de bioscoopzalen indoken. En het resultaat zie je in de cijfers van de film. Want er is maar liefst 2,7 miljard euro verdiend. De studio zou gek zijn als er geen vervolg zou komen.

The Nice Guys, Underworld en Divergent gaan van het grote naar kleine scherm

The Nice Guys komt naar het kleine scherm
Bron: ltrbxd.com

Sommige films weten één of meerdere keren naar het grote scherm te halen. Toch is het succes niet groot genoeg zodat er een volwaardig vervolg komt. Daar hebben The Nice Guys, Underworld en Divergent ook last van. The Nice Guys kwam vorig jaar uit in de bioscoop en daar waren Ryan Gosling en Russell Crowe in te zien. Je houdt er van of je vindt het niets. Toch komt er een vervolg alleen dit keer is het op het kleine scherm. Studio 20th Century FOX zit niet stil want zij gaan The Nice Guys herschrijven en naar het kleine scherm brengen. Daar houdt het niet bij op, want Underworld krijgt een soort van reboot naar de televisie zender.

Het grote verschil bij The Nice Guys de televisie serie is dat het van de jaren ’70 naar het heden gaat. Daarmee zal de dynamiek van alle elementen anders overkomen op het kleine scherm. De hoofdrolspelers veranderen van gender, het zijn geen mannen meer maar twee vrouwen. De Underworld serie gaat ook veranderen, waar de films om bekend staan is dat de insteek cartoon-achtig was. Dat wordt overboord gegooid en de serie krijgt een meer ‘serieuze’ toon.

Ascendant komt uit als serie
Bron: Youtube.com

Na twee films in de Divergent series zou je verwachten dat het derde deel binnenkort in de bioscoop zou komen. Omdat het tweede deel een flop was in de cijfers en de recensenten konden het ook niet echt waarderen. Het derde deel Ascendant is een pilot voor een Divergent serie. Of de acteurs uit de film te zien zullen zijn in de serie is nog de vraag. Want zij hebben een contract voor een film en niet voor een serie. Houdt de tv-gids in de gaten want deze bovenstaande series komen eraan.

Latest Reviews