Movie Trailers

Welcome To Marwen Trailer

Steve Carell laat zich in Welcome To Marwen trailer van een andere kant zien

Welcome To Marwen Trailer
Bron: IMDB & Universal Pictures | Welcome To Marwen

Het is je misschien ontgaan, maar acteur Steve Carell komt binnenkort met een nieuwe film. Waar realiteit en fictie door elkaar lijken te lopen. De cast is naast de acteur groots, en dat mag ook wel als je nagaat wie er aan het roer van de film staat. Regisseur Robert Zemeckis gaat al jaren mee in de filmwereld en komt met een mogelijke nieuwe grote klapper. De ‘Welcome To Marwen trailer’ is uit en kan hierboven worden bekeken.

Dit is Robert Zemeckis niet alleen op de stoel van de regisseur te vinden. Hij is tevens de producer en heeft met Caroline Thompson het script geschreven. Zijn visie is op vele manieren terug te vinden in de film. Vanaf 10 januari 2019 kan je de nieuwe film in de Nederlandse bioscopen gaan zien. Maar wat zie je in de ‘Welcome To Marwen trailer’?

Je ziet hoe het leven van Mark Hogancamp drastisch veranderd als hij door een groepje Russische mannen in elkaar wordt geslagen. Hierdoor kan hij zijn hobby, het tekenen, niet meer uitoefenen. Hij weet een manier om zijn verhalen uit te kunnen beelden, en dat is door fotografie. Waar zij het leven van hem reflecteert en misschien hoopt welke richting het op kan gaan.

In de Welcome To Marwen trailer gaat over trauma’s en onder ogen komen van je angsten

Welcome to Marwen trailer
Bron: IMDB & Universal Pictures | Welcome To Marwen

Daar komt bij dat zijn zelfvertrouwen een flinke deuk heeft opgelopen na het incident. Met hulp van zijn zelf ontworpen karakter weet hij  de moed bij elkaar te rapen en door te gaan. Maar hij krijgt hulp van een aantal geanimeerde dames oftewel de poppen in ‘Welcome To Marwen trailer’. De bekende namen bestaan uit: Eiza González, Leslie Mann, Diane Kruger, Gwendoline Christie en Janelle Monáe.

Tot zover ik het nu kan zien zet Steve Carell samen met de rest van de cast een ontroerende film neer. Waar persoonlijke gebeurtenissen je tegen kunnen houden. Van het leven van je eigen leven. Ik denk dat de film en de ‘Welcome To Marwen trailer’ heel veel mensen kan aanspreken. Zeker omdat de realiteit en fantasie werelden door elkaar lijken te lopen.

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Latest Reviews

Ook interessant
De laatste golden ticket werd bij Holland’s Got Talent uitgereikt