D23 Expo: Disney Plus
Bron: D23Press.com | D23 Expo: Disney Plus

Welke Disney Plus parels mag je niet missen?

Tussen alle bekende merken en franchises komen er ook een aantal verborgen Disney Plus parels naar de streamingdienst

Natuurlijk weten vele abonnees welke series en films er de komende tijd naar de Disney Plus streamingdienst komen. Alleen worden er bij de aankondigingen toch mogelijke Disney Plus parels vergeten. Want het draait niet alleen om de bekende franchises als Star Wars of Marvel. Er wordt meer getoond dan dat je in eerste instantie zou verwachten. Hieronder een aantal titels die het kijken meer dan waard zullen zijn.

Natuurlijk kan je zeggen dat dit een hele sluwe zet is van Disney. Want zij proberen met de Disney Plus parels een breed publiek aan te spreken. Zodat zij bijvoorbeeld naar één van de attractie parken gaan. Naar mijn idee is het heel slim om op de verschillende platformen reclame te maken voor de merken en franchises dat het bedrijf vertegenwoordigd. Ik kijk er naar uit, en welk van de onderstaande titels spreekt jou het meest aan? Of kijk jij liever uit naar de series als ‘The Mandalorian‘?

Marvel’s Hero Project

Marvel staat bekend om de verhalen die over de superhelden worden verteld. Voor Disney Plus wordt er een spotlight op de echte vechters van de wereld gezet. De superhelden van de echte wereld komen in beeld, en daar wordt een stripverhaal over geschreven. Marvel pakt groot uit, want zij laten in maar liefst twintig afleveringen zien, wat de jonge helden proberen te veranderen in hun eigen gemeenschap.

Als het gaat om een handicap, acceptatie van mensen of het laten horen van een stem. Zij proberen iets op een positieve manier te veranderen. Iets waar ik zelf met veel bewondering naar kan kijken. De serie ‘Marvel’s Hero Project’ is één mogelijk Disney Plus parels die je niet wilt missen. Want je kan er zeker van zijn dat er voor de nodige euforische maar ook tranentrekkende momenten voorbij gaan komen. De eerste aflevering wordt op 15 november online gezet, en daarna komt er wekelijks één bij.

The Imagineering Story

Een serie waar ik heel erg naar uit kijk, is ‘The Imagineering Story’. Omdat de kijker van de serie, krijgt te zien hoe mensen van de bekende parken te werk gaan. Van attracties en evenementen die een aantal jaar plaats vonden tot en met bepaalde landen van Disneyland parken die nog in ontwikkeling zijn. Je gaat terug in de tijd tot de tijd dat er aan zit te komen.

Waardoor je kan zien hoe er achter de schermen aan attracties, landen etc wordt gewerkt. Niet alleen de Amerikaanse tak van de parken komt aan bod, je vliegt samen met de ontwikkelaars de hele wereld over. Nu kan ik heel lang praten over wat je gaat zien. De voor vele onbekende wereld, wordt vast gelegd door de Academy Award genomineerde regisseur Leslie Iwerks. De eerste aflevering wordt 12 november online gezet. Daarna kan jij zes weken lang genieten van de nieuwe afleveringen.

One Day At Disney

Het blijft niet alleen bij ‘The Imagineering Story’. Want wat ook zeker één van de Disney Plus parels gaat worden is ‘One Day At Disney’. Waarbij de camera ook dit keer achter de schermen gaat kijken. Voor vele mensen is Disneyland of Disney World de meest magische plek op de wereld. Toch zijn er mensen die dagelijks met de magie te maken krijgen. Nu komt dit misschien iets te rooskleurig over, want Disney staat niet bekend om het gul betalen van de mensen in de parken.

Toch blijft het daar niet bij, want als het om de films, tv series, parken of muziek gaat. Je krijgt te zien hoe mensen er alles aan doen om de kijker te voorzien van entertainment. Het einddoel is hen vermaken en met een goed gevoel te laten vertrekken. De gezichten achter de magie krijg je vanaf 12 november te zien in ‘One Day At Disney’. Bereidt je voor op een hele hoop aflevering, want er staan er 52 op de planning.

Pixar In Real Life

De bekende karakters van Pixar zijn door vele mensen gezien in de films. Voor een bijzondere titel tussen de Disney Plus parels is daar ‘Pixar In Real Life’. Een serie dat de bekende karakters van ‘The Incredibles’, ‘Monsters Inc.’ en vele andere naar de echte wereld laat komen. De mensen die op straat lopen krijgen te maken met scenes of andere sketches waarbij de bekende karakters een grote rol spelen.

Het leuke aan dit alles is, dat de mensen die worden gefilmd voor een leuke reactie gaan zorgen. In de trailer waren alleen de leuke reacties te zien, waardoor ik niet kan wachten om te kijken. Het blijft leuk om mensen op een positieve manier te verrassen. Dat kan alleen maar voor vermakelijke content gaan zorgen.

Latest Reviews