Movie

Welke bioscoop films mag je in juni niet missen?

Deze films mag je in juni niet missen in de bioscoop

Na het begin van de zomer vol blockbusters is tijd om de maand juni in de spotlight te zetten. Want na de grote films als ‘Avengers: Infinity War‘, ‘Deadpool 2‘ en ‘Solo: A Star Wars Story‘ is er volgende maand genoeg te zien in de bioscoop. Welke bioscoop films mag je in juni niet missen? Je leest het hieronder.

Jurassic World: Fallen Kingdom - Welke films mag je in juni niet missen?
Bron: GIPHY | Jurassic World: Fallen Kingdom

De maand juni begint al groots. Want de dinosaurussen lopen door het scherm van de bioscoop. Met het tweede deel ‘Jurassic World: Fallen Kingdom‘ openen zij als eerst in de nieuwe maand. Er wordt veel spektakel verwacht en dat zie je als je de eerste beelden ziet. Ben jij klaar om in de wereld van de dino’s te stappen? Dat kan vanaf 6 juni.

Na maanden te hebben gewacht is het tijd dat ‘Love, Simon‘ in de Nederlandse bioscoop gaat draaien. Hoe is het om als een homoseksuele puber op een middelbare school te moeten doorbrengen. En dat je door iemand anders publiekelijk uit de kast wordt getrokken? Dat zie je in de romantische komedie die als één van de eerste komedies een LGBTQ karakter heeft zonder al te vele clichés (lijkt) te gebruiken. Vanaf 14 juni zie je hoe het liefdes leven van Simon zich gaat vormgeven.

Zitten de meeste films mag je in juni missen aan het begin van de maand of aan het einde?

Ocean's 8 - Welke films mag je in juni niet missen?
Bron: GIPHY | Ocean’s 8

Na drie ‘Ocean’s’ films is het tijd om een aantal vrouwelijke criminele de kans te geven om flink wat geld te gaan verdienen. In ‘Ocean’s 8‘ proberen een groep criminelen peperdure diamanten en juwelen te stelen. Dat gebeurd op een bekend fashion evenement. En wel het evenement de ‘Met Gala’. Waar bekende acteurs en actrices over de rode loper gaan met de meest creatieve outfits. Vanaf 21 juni draait de actie en komedie in de bioscoop.

Vanaf woensdag 27 juni is de bekende superhelden familie terug voor een lang verwacht vervolg. In ‘Incredibles 2‘ komen meer superhelden om de familie te helpen, want de superhelden worden in dit deel weer geïntroduceerd. Waar zij in deel één nog stiekem moeste opereren lijken de tijdens te veranderen. Bereid je voor op een animatie film waar actie en humor in zijn verwerkt.

Incredibles 2 - Welke films mag je in juni niet missen?
Bron: GIPHY | Incredibles 2

Op de laatste donderdag van juni is er veel concurrentie in de bioscopen. Want er gaan drie films in premiere die ieders zoveel mogelijk bezoekers willen trekken. Ik heb het over ‘Tag‘, ‘Redbad’ en ‘Hotel Artemis‘. Van een komedie, Nederlandse actie en een actie film. Voor ieders is er genoeg te zien. Deze films mag je in juni niet missen in de bioscoop.

Ibiza Review
Volgende
Ibiza Review

Latest Reviews