On Demand Review

Welke Netflix series volg ik op dit moment?

On-Demand-Review

Deze series op Netflix volg ik op dit moment, en houden mij voor de buis gekluisterd

Er zijn een hele hoop series die je op televisie en on demand kan kijken. Er zijn drie series die op ik op dit moment aan het volgen ben. De één ben ik echt verslaafd aan en de ander is er op de momenten dat ik niet zo goed weet wat ik wil kijken. Welke series op Netflix volg jij op dit moment? En waarom zouden andere mensen de serie ook moeten gaan kijken? Laat je antwoord op de vragen hieronder achter.

De DC superhelden series zijn te zien bij Netflix

Ozark

21 juli lanceerde Netflix een nieuwe serie dat onder andere gemaakt is door Jason Batesman. Het gevoel dat ik kreeg na het zien van de eerste aflevering was precies hetzelfde goed dat ik kreeg van Breaking Bad.
Het is een serie waarbij je heel goed moet opletten wat er in beeld gebeurd. Daarna moet je de puzzelstukken aan elkaar leggen om te begrijpen wat er aan de hand is. Maar wat vooral de consequenties kunnen zijn.

De familie Byrdes moet verhuizen naar het kleine dorp Ozark. Wanneer de zaken van Marty helemaal verkeerd gaan weet hij zijn familie en zichzelf een tweede kans of laatste kans te bezorgen. Hij moet opnieuw beginnen en in vijf jaar tijd vijfhonderd miljoen dollar witwassen. Wat Marty en zijn vrouw Wendy niet wist was dat er in het dorp ook duistere zaken aan de gang zijn. Dit kunnen de grote plannen van het gezin nog wel eens gaan dwarsbomen.

Glow

De makers van Orange is the New Black hebben het voor elkaar gekregen om een serie te maken die in je hoofd gaat zitten. Glow is gebaseerd op een kort maar geliefde serie dat in de jaren ’80 op televisie te zien was.
Wat ik zo leuk vind aan Glow is dat het alles van de jaren ’80 laat terug komen naar 2017 zonder dat het een cliché serie wordt.

Want je hebt het gevoel dat je naar een serie kijkt dat jaren op de plank heeft gelegen. De humor en het onderwerp dat je niet in iedere serie voorbij ziet komen spreken mij het meest aan.

Ruth Wilder is een actrice die maar niet aan de bak komt. Zij doet audities en krijgt steeds ‘nee’ te horen. Wanneer zij na een auditie smeekt om een rol voor een serie of film te mogen doen komt Glow voorbij.
Ruth moet laten zien dat het worstelen in haar zit, en dat gaat met ups en downs. Uiteindelijk weten de dames die aan de show mee doen hoe zij iedereen enthousiast moeten krijgen.

Rick & Morty

Nu loop ik voor vele gigantisch achter als het gaat om Rick & Morty, want nog niet eens een week geleden wist de animatie serie mijn aandacht te trekken. Ik was aan het kijken wat Netflix nog meer te bieden had dan wat ik al had gezien. Ik weet dat er heel veel fans online laten weten hoe goed de serie is. En dat wilde ik zelf ook ervaren.

Dit is een serie waar je naar kan kijken en denkt: ‘naar wat voor serie ben ik eigenlijk aan het kijken’ of ‘wat hebben de makers van de serie gebruikt?’.
Er zit gigantisch veel humor, onderwerpen waar je normaal niet over na denkt, en werelden die uit iemand zijn brein zijn gehaald. En dat maakt het zo leuk om naar Rick & Morty te kijken.

Rick & Morty zijn Opa en klein zoon en beleven avonturen in verschillende dementies, werelden. Want Rick is een uitvinder en leeft bij zijn dochter en gezin in huis. Dat zorgt voor wrijvingen tussen de volwassenen want wat is het beste voor de kinderen. Uiteindelijk komt het goed met het gezin en leven zij happily ever after.

Latest Reviews