Blog Sporten

Welke oordopjes gebruik jij tijdens een workout?

Wat voor oordopjes of koptelefoon gebruik jij tijdens een workout?

De opties zijn eindeloos als het gaat om muziek luisteren tijdens de workout. Want gebruik je een koptelefoon of oordopjes. En daar zijn ook heel veel verschillende opties in. Ik neem je vandaag mee in een aantal opties en wat mijn persoonlijke mening is wat je het beste kan gebruiken.

Nu kan je een hardloper zijn die geen muziek op heeft wanneer je aan het zweten bent. Dan hoef ik je geen tips te geven over volgens mij de beste opties om muziek te luisteren tijdens het hardlopen of andere workout.
Ik wil meteen duidelijk maken dat ik niet gesponsord ben door een merk om reclame te maken. Dit is puur om jou workout en het luisteren naar muziek te verbeteren.

De standaard oordopjes

Laat ik eerst beginnen wat ik af raad om te kopen als oordopjes. Want je kan bij heel veel verschillende winkels voor bedragen nieuwe oortjes of koptelefoon kopen.
Zelf ben ik geen fan van een koptelefoon, want tijdens de workout ga je zweten. En dan krijg je af vrij snel het idee dat het bij je oren heel erg gaat zweten. Het kan niet ventileren en dat gaat vies ruiken.ear-in oordopjes Ik vind de standaard oortjes die je bij het aanschaffen van de telefoon of snel en goedkoop koopt vreselijk. Als je begint met bewegen dan vallen die constant uit.

Een andere optie die mij beter bevalt. De ear-in oortdopjes met draad bevallen mij beter.
Omdat de die goed in je oren kan doen blijft het beter zitten.
Je hebt ook een variant waarbij je de oordopjes op een goede manier kan vast maken door oorhaakjes. De draden kan je achter je oor wegwerken en dat geeft extra steun.

Is draadloos naar muziek luisteren de beste optie?

De draDraadloze oordopjesadloze oordopjes zijn je van het op dit moment. Je kan verbinding maken met de bluetooth en als de verbinding er eenmaal is kan je naar de muziek luisteren.
Het fijne hieraan is dat je geen last hebt van draden tijdens de workout. Zelf vind ik dit het fijnst om te gebruiken. Want na een hele lange zoektocht en tientallen euro’s verder heb ik hier het beste ervaring mee.

Volgende
The Bleeder

Latest Reviews