New Movie Trailers

Welke trailers worden gelanceerd rondom de Super Bowl LIII?

Komen er filmstudio’s met nieuwe trailers rondom de Super Bowl LIII?

Avengers: Endgame - Komen er filmstudio's met nieuwe trailers rondom de Super Bowl LIII?
Bron: GIPHY | Avengers: Endgame

Ieder jaar proberen de verschillende filmstudio’s om rondom de Super Bowl de nieuwste trailers te lanceren. Dit jaar zal het niet anders zijn, maar welke studio’s gaan de strijd aan om de bioscoop bezoeker voor zich te winnen? Hieronder ga ik proberen te voorspellen wat je met de Super Bowl LIII kan verwachten.

Voordat ik naar de komende Super Bowl wil gaan, wil ik terug blikken naar vorig jaar. Aan de hand daarvan kan je gaan voorspellen welke filmstudio’s dit jaar groots kunnen gaan uitpakken. Om te beginnen met Disney, de filmstudio heeft een groot pakket aan films die in 2018 uitkwamen. Althans dat waren de verwachtingen van ‘Solo: A Star Wars Story‘.

De concurrenten waren ‘Jurassic World: Fallen Kingdom‘ en ‘Skyscraper‘, beide van Universal. Maar ook Paramount’s ‘Mission: Impossible – Fallout‘ en ‘A Quiet Place‘. Ook kwam Netflix met een onverwachte release, want zij lanceerde de trailer van: ‘Cloverfield: Paradox‘, en niet veel later kon je de film gaan kijken bij de streamingdienst.

Welke trailers werden er vorig jaar gelanceerd rondom het sport evenement?

Hobbs and Shaw - Welke trailers werden er vorig jaar gelanceerd rondom het sport evenement?
Bron: GIPHY | Hobbs and Shaw

Met deze informatie kan je gaan kijken naar wat er de komende tijd gaat uitkomen. Om te beginnen met de films die van Disney uitkomen. Met ‘Captain Marvel‘, ‘Avengers: Endgame‘ en natuurlijk de live action films ‘The Lion King‘ en ‘Aladdin‘. Dit is pas het begin van ‘Tot Story 4’ heeft een volwaardige trailer nodig om de nodige aandacht te krijgen.

Naar mijn verwachting zal Disney vooral gaan inzetten op de superhelden films. Want tot op heden heeft Disney geen Super Bowl voorbij laten gaan zonder een Avengers film te promoten. Dus verwacht nieuw materiaal van de bovenstaande superhelden films, waarbij niet veel los kan worden gelaten. Anders wordt het plot van de film mogelijk verklapt.

Dan de andere mogelijkheden. Universal en Paramount hebben mogelijk een trailer voor je klaar staan. De eerste trailer van ‘The Fate and the Furious‘, ‘Hobbs and Shaw‘ komt in augustus uit. Tot op heden is er een teaser of ander bewegend beeld los gelaten. Ik verwacht geen grote trailer, als er maar een teaser wordt gelanceerd. Dan ben ik zeker tevreden.

De filmstudio’s kunnen met verrassende trailers komen aankomende Super Bowl LIII

Wonder Park - De filmstudio's kunnen met verrassende trailers komen aankomende Super Bowl LIII
Bron: GIPHY | Wonder Park

De animatie film ‘Wonder Park‘ wordt in maart gelanceerd door Paramount Pictures. De film kan de nodige promotie zeker gebruiken, en dan is de Super Bowl zeker de plek om zoveel mogelijk mensen te bereiken. Waar een heel groot vraagteken bij staat is de film ‘Dark Phoenix‘ van 20th Century Fox. Één van de laatste X-Men films staat op dit moment niet heel positief in de picture. Alleen is de vraag of de studio, dat tegenwoordige bij Disney hoort, zoveel geld gaat investeren om bioscoop bezoekers te trekken.

Tot op heden hebben Sony Pictures en Warner Bros de concurrentie voor laten gaan bij de Super Bowl. Maar gaan zij dat in 2019 doen bij de Super Bowl LIII? Warner Bros komt binnenkort met ‘Shazam!‘, de reacties op de eerste trailer waren positief. Met een extra zet en de vele kijkers, kan de film het nog beter kan gaan doen. Bij Sony kan een nieuwe trailer voor de ‘Spider-Man: Far From Home‘ ook voor extra aandacht zorgen.

Ik kan nog meer titels gaan opnoemen. Toch zijn er mogelijkheden om de portemonnee van de studio’s gevuld te houden. Want studio’s proberen voor de wedstrijd of na de wedstrijd een trailer online te zetten. Daarmee weten zij toch de aandacht te trekken, zonder daarvoor de portemonnee te trekken. Maandag ochtend kan je zien welke voorspellingen er zijn uitgekomen.

Latest Reviews

Ook interessant
Creative
Electroshock