Movie Listed

Welke zomer blockbusters 2018 mag je niet missen?

De zomer blockbusters 2018 komen naar de bioscoop, maar welke moet je hebben gezien?

Ieder jaar begint de zomer begin mei met een knaller van een blockbuster. Hiermee wordt het seizoen waarbij de filmstudio’s proberen om de mensen niet naar het strand maar naar de bioscoop te laten gaan. Oftewel vanaf dat moment domineren de zomer blockbusters 2018 in de bioscoop. Maar welke films mag je niet missen?

Ik kan de hele lijst met films hieronder neer zetten, want voor sommige is de ene film leuker om te zien. Er zijn een aantal films die ik hier niet bij heb gezet. Maar wel de moeite waard zij om te gaan zien. Zoals ‘Solo: A Star Wars Story‘ of de remake van de klassieker ‘Overboard’. In verschillende categorieën heb ik de must see films die samen de zomer blockbusters 2018 vormen.

De superhelden films tussen de zomer blockbusters 2018

Zomer blockbusters 2018 - Avengers: Infinity War
Bron: GIPHY | Avengers: Infinity War

Tegenwoordig kan je niet meer om superhelden films heen. De komende zomer blockbusters 2018 worden gedomineerd door Marvel. Want de eerste blockbuster die is gepland is ‘Avengers: Infinity War‘. Waarschijnlijk de grootste film uit deze lijst, want alle superhelden komen samen om het op te nemen tegen Thanos. Er komen ook solo films uit, ‘Deadpool 2‘ en ‘Ant-Man And The Wasp‘. Waar de bedreigingen wat minder heftig zijn dan de team film.

Komedies als zomer blockbusters 2018

Zomer Blockbusters 2018 - Life Of The Party
Bron: GIPHY | Life Of The Party

Er valt de komende zomer genoeg te lachen. Actrice Melissa McCarthy maakt een comeback in de bioscoop met de komedie ‘Life Of The Party‘. Waar zij terug naar de college banken gaat terwijl haar dochter daar ook verblijft. Mocht zin hebben in humor wat meer met spel te maken heeft? Dan moet je ‘Tag‘ gaan zien met onder andere Jeremy Renner.

Een andere komedie waarbij Mila Kunis en Kate McKinnon samen de hoofdrol in spelen is ‘The Spy Who Dumped Me‘. De ex van één van de dames is een spion en komt daardoor in de problemen. Een mooi verhaal om een komedie van te maken. Is dit één van de zomer blockbusters 2018 die jij in de bioscoop gaat zien?

Zomer blockbusters 2018 met heel veel actie

Zomer Blockbusters 2018 - Jurassic World: Fallen Kingdom
Bron: GIPHY | Jurassic World: Fallen Kingdom

Mis de actie films niet, er komen een aantal bekende franchises terug met een vervolg op een voorgaande film. Zoals ‘Jurassic World: Fallen Kingdom’ waar de film een wending gaat krijgen. Er komt meer horror in voor en er is tot nu toe weinig losgelaten over hoe het verhaal precies gaat lopen.

De zomer blockbusters 2018 kunnen natuurlijk niet zonder Dwayne Johnson. Hij is te zien in de Amerikaanse en Chinese film ‘Skyscraper‘. Waar hij het opneemt tegen slechteriken in de grootste wolkenkrabber ter wereld moet overleven. Maar vooral zijn familie probeert te redden. Een aantal goede titels die het kijken meer dan waard zijn, zijn: ‘Sicario: Day of the Soldado’, Mission: Impossible – Fallout’ en ‘The Meg‘.

Tussen de zomer blockbusters 2018 zit genoeg horror

Zomer blockbusters 2018 - The First Purge
Bron: GIPHY | The First Purge

Heb je geen zin in actie of komedie dan is er altijd nog horror. Warner Bros doet de afgelopen jaren hele goede zaken met de horror franchise ‘The Conjuring‘. Er zijn nu twee delen uit en een aantal spin-off films. Daar komt ‘The Nun’ bij. Want hoe is zij geworden zoals zij nu is.

Een andere film reeks die het heel goed doen is ‘The Purge’. Maar wat gebeurde er bij ‘The First Purge‘? Daar ga je deze zomer achter komen. Want in de film ga je zien hoe Amerika de jaarlijks terugkerende dag terug introduceert en uiteindelijk uitrolt. Een ander fenomeen is ‘Slender-Man‘. De trailer was heftig en de internet hit van een aantal jaar geleden

Weten de geanimeerde zomer blockbusters 2018 je naar de bioscoop te krijgen?

Zomer blockbusters 2018 - Teen Titans Go! To The Movies
Bron: GIPHY | Teen Titans Go! To The Movies

Dat animatie films de zomer blockbusters 2018 domineren is een onderschatting. Want de animatie films weten hele families naar de bioscoop te krijgen. En daar spelen de verschillende studio’s maar al te graag op in. De grote comeback film van 2018 is ‘Incredibles 2‘ waar de familie na veertien jaar terugkeert naar de bioscoop.

Een bijzondere verandering is de releasedatum van ‘Hotel Transylvania 3: Summer Vacation‘. Dit keer worden de geanimeerde monsters op een cruise gestuurd. Sony Animation heeft dit als franchise en hopen flink te gaan scoren. Door humor voor jong en oud samen te voegen.

Wat Warner Bros betreft is ‘Teen Titans Go! To The Movie‘ een gok om die naar de bioscoop te brengen. Want de live action superhelden films staan nog niet als een huis. Maar er kot een animatie versie van een aantal superhelden naar de bioscoop bij jou in de buurt. Dit keer zijn de Teen Titans Go! aan de beurt. Waar je de bekende Robin, Cyborg, Beast Boy, Starfire en Raven op het grote scherm kan zien.

Latest Reviews