Bron: IMDB & Paramount Players | What Men Want

What Men Want Trailer

Dit keer zijn het niet de vrouwen waarvan je de gedachten kan horen. Je ziet en hoort het in de What Men Want trailer

De film ‘What Woman Want’ is dit jaar volwassen geworden, als het aan Paramount Pictures ligt wordt de remake met Taraji P. Henson. Alleen zijn de rollen in de remake omgedraaid, daar draait het niet om wat vrouwen willen. Maar in de ‘What Men Want trailer’ zie je hoe zij de gedachten van de mannen kan horen.

In het origineel van 2000 kreeg het karakter van Mel Gibson door een gebeurtenis de mogelijkheid om gedachten te lezen. Alleen waren de vrouwen niet gecharmeerd van de manier waarop hij er mee om ging. Aan de makers van de nieuwe versie de taak om de Humor naar nu te halen, en daar op te letten dat het niet te plat wordt.

Aan Regisseur Adam Shankman de taak om het geheel goed in beeld te krijgen. Mocht niet direct een lampje gaan branden? In het verleden regisseerde hij de film ‘Rock of Ages’ en afleveringen van de hit series ‘Glee’ en ‘Modern Family’. Genoeg ervaring zou je denken. Vanaf 31 januari is de film in de Nederlandse bioscoop te zien.

Wat ik misschien heel vreemd vindt aan de manier waarop Paramount Pictures met het maken van deze film is omgegaan. Is dat zij voor films die zich focussen op hedendaagse content. Zelf een beetje vreemd dat zij het niet via het moeder bedrijf uitbrengen. Wat een andere reden is dat deze studio samenwerkt met andere Comcast merken.

Weten Paramount Players en Taraji P. Hensen de bioscoopbezoekers aan te spreken?

Dit keer zijn het niet de vrouwen waarvan je de gedachten kan horen. Je ziet en hoort het in de What Men Want trailer
Bron: IMDB, Jess Miglio & Paramount Players | What Men Want

Aan het begin van ‘What Men Want trailer’ zie je dat er wordt samengewerkt met BET Films en Will Packer Productions. Een andere binnenkort uitkomende film wordt via deze studio uitgebracht, het gaat om de komedie ‘Nobody’s Fool‘. Terug naar de film en de ‘What Men Want trailer’. Het is aan Taraji P. Henson om de bioscoop bezoekers te trekken.

Nu is de vraag of zij dezelfde cijfers als ‘Proud Mary’ en ‘Acrimony‘ gaat halen. Daar zal Paramount Pictures niet heel blij mee zijn. Het is nog even afwachten, maar de eerste beelden geven een goed beeld wat je kan verwachten. Wat de makers heel goed neerzetten is het moment van de klap. Het komt heel overtuigend over en de grappen die in de film zitten komt goed over. Zonder dat het te plat wordt, het is alleen te hopen dat niet alle goede grappen in de ‘What Men Want trailer’ zitten.

Latest Reviews

Ook interessant
Britney Spears – Do Somethin’ [Throwback Thursday]