Widows trailer
Bron: 20th Century Fox & Filmdepot | Widows

Widows Trailer

De dames in de Widows trailer nemen het heft in eigen hand

Widows trailer
Bron: 20th Century Fox & Filmdepot | Widows

Tussen alle animatie trailers komt er ook keihard actie uit. De ‘Widows trailer’ laat zien dat je niet moet spotten met deze vrouwen. Ook al moeten zij alleen hun boontjes doppen. Voor de film is de Oscar winnende regisseur Steve McQueen al jaren bezig om deze film te maken en uitgebracht te krijgen.

Het is nu eindelijk zover dat de eerste bewegende beelden online staan. Met de ‘Widows trailer’ zie je dat de regisseur niet voor niets heeft samengewerkt met de bestsellerauteur Gillian Flynn. Zij was verantwoordelijk voor het script van ‘Gone Girl’ en dat was een hele goede film! De verwachtingen zijn hoog en de trailer bevestigd alleen maar waarom je binnenkort naar de bioscoop moet gaan.

Het verhaal wat niet helemaal tot zijn recht komt in de ‘Widows trailer’ gaat over vier vrouwen die een erfenis van de echtgenotes hebben gekregen. Namelijk een toren hoge schuld die is opgebouwd dankzij verschillende criminele activiteiten. Verder hebben zij niets gemeen, maar willen er wel voor zorgen dat zij een zo normaal mogelijk leven kunnen gaan leiden.

Widows trailer
Bron: 20th Century Fox & Filmdepot | Widows

De cast is niet niks en de actrice waar ik het meest nieuwsgierig naar ben is Voila Davis. Zij was eerder te zien in film ‘Suicide Squad‘ waar zij als de harde baas van de anti-helden op beeld kwam. Dit keer laat zij niet met zich spotten en weet de andere dames zover te krijgen om haar te helpen met het probleem.

Verder zie je Elizabeth Debicki, Michelle Rodriguez en Cynthia Erivo de hoofdrollen vervullen. De mannelijk rollen worden gespeeld voor Liam Neeson, Colin Farrell, Robert Duvall, Daniel Kaluuya en Brian Tyree Henry. Dat zijn ook niet de minste namen, een film om naar uit te kijken. Helaas duurt dat nog even, want 3 januari 2019 draait de film in de Nederlandse bioscopen.

Latest Reviews

Ook interessant
Een bekende verhaallijn wordt gerecycled in de Little trailer
Little Trailer