Bron: Avrotros | Wie is de Mol? 2019

Wie Is De Mol 2019 – Aflevering 1

Het is eindelijk tijd voor Wie Is De mol 2019 – Aflevering 1

Bron: Avrotros | Wie is de Mol? 2019

Tijdens de voorgaande seizoenen, begon ‘Wie is de Mol?’ Normaal gesproken met een opdracht, waarin de verschillende kandidaten worden voorgesteld. Dat was in Wie is de Mol 2019 – Aflevering 1 van het negentiende seizoen niet het geval. Je zag een man, en hij was bezig om de bekende jokers te maken. Met daarin een joker. Er ging niet direct een lampje branden. Ook al is het heel verdacht dat het seizoen op deze manier wordt gestart. Is het maken van de jokers een hint?

Er hingen kisten aan de brug. Daarin zaten tien vrijstellingen, in de opdracht moesten die eruit worden gehaald. Natuurlijk is ‘Wie is de Mol?’ niet zonder slag of stoot. Want de kisten aan een oranje touw zijn zwaarder dan die aan een blauw touw hangen.

Je merkt direct dat er een aantal fanatiekelingen in de groep zitten. Zoals Niels, Rick Paul en Sinan.
7 van de 15 kisten werden binnen gehaald, waardoor al duidelijk werd. Dat niet alle vrijstellingen zijn bemachtigd. Vier zijn wel binnen, 2500 euro wordt aangeboden als er van de vrijstellingen wordt afgezien.

Wat mij opviel was dat Niels een Harten A’s op zijn t-shirt had staan. Het hoeft voor nu niets te betekenen. Dat kan natuurlijk nog veranderen. Tussen de eerste en tweede opdracht, werd er voorzichtig aan elkaar gesnuffeld. Want Niels en Rick Paul wilde een (proef) bondje sluiten. Ook zie Jamie het wel voor zich om met Merel een bondje te sluiten.

Tijdens de drie opdrachten zag je veel maar genoeg om in de Wie is de Mol 2019 – Aflevering 1 te zien wie de Mol is?

Bron: Avrotros | Wie is de Mol? 2019

Het zoeken van een danspartner. Alle deelnemers letten over het algemeen op alles wat er om hen heen gebeurde. Na wat twijfelen is er 100 euro per goede match verdiend. Waarmee het totaal bedrag nu op 1000 euro kwam te staan. Met de derde opdracht kon er 1800 euro worden verdiend. De kandidaten werden op een fiets gezet en kregen op de schermen achter op de fiets aanwijzingen waar het geld zou kunnen liggen.

Alleen Evelien had een scherm voorop, waar de tijd op stond. De groep besluit om eerst achter elkaar te blijven fietsen. Al snel wordt het chaotisch en de groep valt uit elkaar. Bij de opdrachten staat de locatie maar ook de tijd. Al lijken een aantal kandidaten zoals Evi daar niet zoveel van aan te willen trekken. Waardoor de envelop en het geld wat er in zat niets waar is. De aanwijzingen liepen niet gelijk, waardoor de chaos alleen maar groter werd. Alleen Nikki had een envelop waar alle voorwaarden van klopte.

Met de eliminatie zou ik een groot vraagteken boven mijn hoofd hebben gehad. Want nu is nog aftasten hoe iedereen functioneert tijdens en tussen de opdrachten door. De groep kiest voor de vrijstellingen, waarmee er een grotere kans is dat er niemand naar huis moet. Bij de meeste vertrouwen Evi niet, omdat zij het achterste van haar tong niet laat zien.

Daar ben ik het wel mee eens, want tijdens de opdrachten probeerde zij zonder dat het werd opgemerkt een kist los te laten. En bleef zij roepen om de envelop zo snel mogelijk te pakken. Plus dat zij stopte met fietsen. Niemand gaat naar huis, waardoor de tien kandidaten een week verder zijn gekomen. Of dat heel positief is? Dat is de grote vraag. Wat viel jou op tijdens de Wie is de mol 2019 – aflevering 1?

Latest Reviews

Ook interessant
Rupauls Drag Race review
Vander Von Odd laat horror regelmatig terugkomen