Bron: Avrotros | Wie is de Mol? 2019

Wie is de Mol 2019 – Drukker Worden

Wie van de deelnemers laat zich in de Drukker Worden aflevering van zijn drukke kant zien?

Bron: Avrotros | Wie is de Mol? 2019

De aflevering ‘Drukker Worden’ begon met de onthulling, waar wij een week op zaten te wachten. Niemand minder dan Nikkie de Jager kreeg vorige week de rode verlichting te zien. Want Robert kwam aan het begin uit de lift stappen om zich vervolgens bij de rest van de groep te voegen. Wat extra hard was, was dat de groep niet de kans kreeg om afscheid te nemen.

Ondanks het afvallen van Nikkie, moest er geld worden verdiend. De opdracht zat moeilijk in elkaar, en wat direct op viel was dat de verschillende deelnemers niet snapte wat de bedoeling was. De groep werd in duo’s verveeld, drie daarvan kwamen in een hok met een boot erin. Het laatste duo, Sinan en Jamie moesten de rest met een codeslot zien te bevrijden. De opdracht had als titel: ‘Min of Meer’

De stoet hokken met boten gingen van de start naar de finish. Op een tablet begon de teller te lopen en ging richting een min bedrag. Als de los gelaten deelnemers voor het eind van de 35 minuten over de start kwamen, dan werd het min bedrag naar een positief bedrag veranderd. Merel en Rick-paul leken het doel van de opdracht door te hebben, en probeerde de andere heren tegen te spreken. Alleen luisterde zij aan het eind toch en gingen zo snel mogelijk naar de start.

De deelnemers werden in een gedeelte van een hotel los gelaten, voor de tweede opdracht ‘Serenade’ van ‘Drukker Worden’. Tijdens de opdracht was het moeilijk om een duidelijke verdachten aan te wijzen. Want bijna iedereen rende en vloog naar de verschillende verdiepingen en kamers. Omdat de groep er voor koos om zonder Molboekje de opdracht te spelen, was het vrijspel voor de Mol. Alleen hoefde de Mol weinig te doen.

Tijdens de laatste aflevering leken alle deelnemers onder de titel Drukker Worden te vallen

Sinan leek al snel de juiste kamer te hebben gevonden, en ging er letterlijk bij zitten. Na die tijd maakte Rik duidelijk dat de helft op het verkeerde balkon stond. Ook werden er verschillende vingers naar elkaar gewezen. Niels ging los op Jamie en daarna op Rick-Paul. En vervolgens wilde hij het nodige van Merel weten. Alleen haar reactie was vreemd alsof zij de opmerking wilde ontwijken.

De derde opdracht ‘Koffiepedia’. Bijna iedereen had een pak aan met feiten over koffie. Sinan krijgt de taak als vliegende keep. Alleen bewoog hij weinig en was aanwezig toen er een fout antwoord werd gegeven. Alleen was Niels diegene die het foute antwoord in typte. Sarah en Merel waren ook lekker bezig, want zij waren ook verantwoordelijk voor een fout antwoord.

De grote shock van de ‘Drukker Worden” aflevering kwam aan het eind. De joker van Evelien was verwisseld, voor een ander die was open gemaakt. Waardoor zij de joker inzette maar niet geldig was. Wat heel verdacht was, was dat Rick-Paul tijdens de executie al duidelijk maakte dat haar joker niet meer inzetbaar was.

Als je goed had opgelet, had je de link met Niels gemaakt. Hij maakte tijdens de vorige aflevering zijn joker open, zonder dat er iemand anders bij was. Hebben Rick-Paul en Niels samengewerkt om Evelien naar huis te kunnen sturen? Want zij kreeg een rood scherm, waarmee de groep in een grote shock moest verwerken.

Misschien maakt Niels zichzelf heel verdacht, maar waarom zou een Mol dat doen? Dat lijkt voor mij niet logisch. Mijn verdachten zijn na de ‘Drukker Worden’ aflevering: Rick-Paul, Jamie en Sarah. Wie zijn jou verdachten? Laat het hieronder achter, zodat we gezamenlijk kunnen speculeren.

Latest Reviews

Ook interessant
Het datingprogramma First Dates van BNNVARA is een grote hit, wat maakt het zo succesvol?
Wat maakt First Dates tot een succes?