Bron: Avrotros | Wie is de Mol? 2019

Wie is de Mol 2019 – Uitgerekend

Wie van de kandidaten weet zich tijdens de Wie is de Mol 2019 – Uitgerekend aflevering goed neer te zetten?

Bron: Avrotros | Wie is de Mol? 2019

De eerste opdracht leek de aflevering met de titel ‘Wie is de Mol 2019 – uitgerekend’ een hele rustige te worden. Alleen niets is wat het lijkt bij ‘Wie Is De Mol? 2019’. Want er werd in de loop van de aflevering nieuwe elementen naar voren. Daar later meer over, als eerst was de kans om de kandidaten wat beter te leren kennen. De recap van vorige week terug lezen? Dat kan hier.

Tijdens de eerste opdracht ‘ver tellen’ kregen de kandidaten om open en eerlijk te zijn over wat je hebt ingevuld bij de informatie lijst. Nu kan de mol deze gelegenheid direct gebruiken om foute antwoorden door te geven, waardoor er geen geld wordt verdiend. Mij viel op dat Merel in de war was, maar ook dat er veel rekenfouten werden gemaakt door onder andere Robert. Waardoor het voor mij moeilijk was om een duidelijke Mol aan te kunnen wijzen.

De beroemde laser opdracht keert terug bij ‘Wie is de Mol 2019 – Uitgerekend’. Waar de kandidaten heel blij mee waren. Ook de uitgelezen kans voor de Mol om de boel te saboteren. Er waren maar liefst zes kandidaten die het voor elkaar kregen om rode lasers te krijgen. Er gebeurde bij Nikkie, Sarah en Rick-Paul een aantal dingen die voor mij als vreemd overkwamen.

Om te beginnen met Nikkie. Zij waar zij al het geld heeft, maar net voor de eindstreep komt er een gil. En stapt er naast. Daar weet Sarah dik overheen te gaan nadat Sinan een goede aanwijzing gaf. Want haar bordjes stonden aan de linkerkant. Toch leek zij het beter te weten, en ging rechtsaf.

Een voor vele mogelijke Mol was aan het eind van deze aflevering ook echt uitgerekend

Wie van de kandidaten weet zich tijdens de Wie is de Mol 2019 - Uitgerekend aflevering goed neer te zetten?
Bron: Avrotros | Wie Is De Mol? 2019

Ook werd het bordje gepakt in plaats van het geld. Wat voor mij ook heel verdacht overkwam. Als laatst Rick-Paul, hij wist 50 euro te verdienen, maar ging met minimale inspanning weer terug naar de groep. Hoe enthousiast de mensen waren, ging het niet van een leien dakje.

De ‘Wachtkamer?’ opdracht was een waar psychologisch veldslag. De kandidaten kregen video’s te zien waar er op vrijstellingen, jokers en geld. De groep dacht dat ieder aanbod hetzelfde was bij iedereen. Op een bepaald moment sloeg de paniek erin. Waardoor Sarah, Jamie en Niels voor de 250 euro op in gingen. Voor Sinan, Robert en Merel werd er een joker gescoord. Als laatst kregen Nikkie, Evi, Rick-Paul en Evelien kwam er slecht nieuws. Deze groep zorgde er voor dat er 250 euro uit de pot werd gehaald.

Voor de kandidaten kwam het goede nieuws dat er in een joker ook een vrijstelling kan zitten. Alleen is de kans dat de joker leeg is en dan ben je alles kwijt. Voor mij was ‘Wie Is De Mol 2019 – Uitgerekend’ een spannende aflevering, wat ook alle kante op ging. Je leerde de kandidaten kennen. Maar er waren ook een aantal goede verdachten. Waarvan vele Evi boven aan hadden staan.

Helaas moest zij naar huis, want zij had met drie andere kandidaten de vragen het slechtst ingevuld. Alleen was zij diegene die het langst er over deed. Zij was opgelucht, en dat zorgt ervoor dat vele mensen op zoek moeten naar een nieuwe Mol. Nu Evi naar huis is, zijn mijn mogelijke Mollen: Evelien, Rick-Paul en heel stiekem ook Nikkie.

Zij weet zich voor te doen als de kandidaat die er zo nu en dan naast zit. Of denkt het spel heel slim te spelen. Alleen al voor de humor mag zij er voor mij in blijven. Zij weet de perfecte commentaar te leveren en zorgt voor de nodige verlichting. Wie is jou mogelijke Mol? En welke aanwijzingen bij de ‘Wie is de Mol 2019 – Uitgerekend’ afleveringen vielen jou het meest op?

Latest Reviews

Ook interessant
App Blog
Wat heeft Apple Music te bieden