Movie Listed

Wat wilt Fox met de X-men franchise gaan doen?

20th Century Fox heeft plannen voor de X-Men franchise bekend gemaakt

Vorig jaar bracht 20th Century Fox de laatste X-Men film uit in de bioscoop.
De Apocalypse film scoorde niet zoals de filmstudio had gehoopt en wilde een andere kant op gaan.
Dat is niet helemaal gebeurd omdat Jennifer Lawrence net zoveel wilde verdienen als haar mede acteurs James McAvoy en Michael Fassbender. Bij de onderhandelingen voor een volgende film had ze de twee andere acteurs zover gekregen om te eisen dat zij mee doen voor een volgende film als Jennifer ook hetzelfde qua salaris zou verdienen.

Wat de film waarschijnlijk niet goed heeft gedaan is dat Mystique niet in het blauw te zien is in de laatste film.
Jennifer Lawrence wilde niet in het blauw of bijna bloot want het koste te veel tijd. Maar ze werd er ook onzeker van om zo in beeld te komen.
Dat is juist wat Mystique bijzonder maakt. Met de uitspraken maakte Jennifer zich niet geliefd bij de X-Men fans. Maar zij komt terug maar hoe?

Mystique X-men

Heb je X-Men Apocalypse niet gezien? Lees dan niet verder! Want aan het einde van de laatste X-Men film werd er een begin gemaakt aan de verhaallijn van Jean Grey. Zij heeft zoveel kracht en dat komt er als een Phoenix uit.
Deze verhaallijn kwam eerder voorbij in de 3e originele X-Men film toen werd Jean gespeeld door Famke Janssen.
In de volgende film The Dark Phoenix die volgend jaar uit komt moet iedereen de krachten bundelen om de onstabiele en onvoorspelbare krachten te verslaan.

X-Men: Dark Phoenix en de twee spin-offs komen eraan!

Jessica Chastain is gecast als Lilandra. Zij is de leider van een buitenaards keizerrijk. Zij zijn gespecialiseerd in de Phoenix krachten. Maar of zij Jean Grey komen helpen is niet duidelijk.
De opnames zijn begonnen en Simon Kinberg gaat de film regisseren. Hij was betrokken bij Apocalypse maar ook bij Cinderella, Chappie en The Martian.

De meest bezochte films van 2016

Dark Phoenix is niet de enige film waar hij betrokken zal zijn. Want hij is achter de schermen ook betrokken bij twee andere spin-off films Deadpool 2 en The New Mutants. Nu gaat het twee deel van de Deadpool verder waar Ryan Reynolds mag weer een R Rated film maken en is anders dan wat je van de X-Men gewend bent. Het was een groot succes en was daarmee één van de meest bezochte films van vorig jaar.

Ook zal The New Mutants anders zijn want dit zal de eerste horror superhelden film worden. Daar zullen heel veel nieuwe karakters geïntroduceerd worden. Komt X23 of Laura (zij was te zien in Logan) daar in terug?

Latest Reviews

Ook interessant
Luister naar de muziek van Wølv