Wonder Park Teaser Trailer

Paramount Pictures lanceert de Wonder Park teaser trailer voor de animatie film

Wonder Park Teaser Trailer
Bron: IMDB & Paramount Pictures | Wonder Park

Tussen alle Disney, Pixar animatie geweld lanceert Paramount Pictures binnenkort een nieuwe film. Met de ‘Wonder Park teaser trailer’ hoopt de filmstudio om het filmpubliek enthousiast te maken. De prachtige muziek en kleurrijke beelden moet dat zeker een positieve uitwerking gaan hebben.

Met de cover ‘What A Wonderful World’ wordt de ‘Wonder Park teaser trailer’ ingeleid. Het nummer loopt door de gehele trailer en geeft het een schattig en magisch effect. De beelden helpen daar ook zeker bij. Want als je denkt dat je de pretparken hebt gezien, dan neemt het een afslag en explodeert de fantasie op je scherm. Want allerlei bizarre attracties komen te voorschijn.

Je ziet hoe June in een land terecht komt waar haar fantasie de vrije loop krijgt. Wat ik hier boven beschreef is haar fantasie, en zij creëert haar eigen wereld. Wat bij mij al direct een idee op wekt dat zij uit haar eigen wereld is gestapt en over gaat in de fantasiewereld.

Verder is nog weinig over het verhaal bekend. Wel zal June een belangrijke rol gaan spelen in het plot van het verhaal. Want zij zal de enige zijn die de fantasie pretpark en de dieren kan redden. Paramount Pictures lanceert net de ‘Wonder Park teaser trailer’ en nu is het wachten tot de volledige trailer uit gaat komen.

Wonder Park Teaser Trailer
Bron: IMDB & Paramount Pictures | Wonder Park

Paramount Pictures en Nickelodeon werken samen voor de film Wonder Park

Het is een samenwerking tussen Paramount Pictures en Nickelodeon, en er wordt hard gewerkt aan een televisieserie. Dat zal later in 2019 te zien zijn bij de televisiezender. Het is voor de derde keer dat de filmstudio een animatie film voor de kinderzender maakt. De stemmen die je in de film gaat horen zijn niet onbelangrijk, want je gaat er hele hoop herkennen.

Ik heb het over: Matthew Broderick, Jennifer Garner, Ken Hudson Campbell, Kenan Thompson, Ken Jeong, Mila Kunis en John Oliver. Vanaf 14 april 2019 is de film te zien in de Nederlandse bioscoop. Maar wat vond jij van de ‘Wonder Park teaser trailer’? Kan jij niet wachten tot dat het uitkomt? Of tot dat de volgende trailer uit komt?

BewarenBewaren

Latest Reviews