Schuift Wonder Woman 1984 naar 2020 voor Flashpoint?

Er is meer te doen rondom de verschuiving van Wonder Woman 1984 verschuiving, mogelijk de Flashpoint verhaallijn

Er is meer te doen rondom de verschuiving van Wonder Woman 1984 verschuiving, mogelijk de Flashpoint verhaallijn
Bron: GIPHY | Wonder Woman

Een aantal dagen geleden maakte Warner Bros bekend dat zij ‘Wonder Woman 1984’ verplaatsen naar juni 2020. Er is veel om te doen want vele zullen de verschuiving aangrijpen om Warner Bros in een verkeerd daglicht te zetten. Want volgend jaar komt Marvel met het tegen antwoord van de eerste ‘Wonder Woman‘ film. Maar een mogelijke ‘Flashpoint’ verhaallijn heeft voor de nieuwe releasedatum gezorgd.

Laat ik beginnen met het verhaal waar een deel van liefhebbers van superhelden films over na kunnen denken. Want Kevin Feige lanceert begin 2019 de ‘Captain Marvel‘ film. Waar voor het eerst in de geschiedenis van Marvel een vrouwelijke superheld een eigen film in de bioscoop heeft draaien. Nu is Warner Bros niet op dezelfde weg als Marvel. Want de films krijgen tot op de dag van vandaag een beg aan kritiek te verduren. De films zijn niet perfect, en kritiek hoort er bij.

Met de verschuiving van ‘Wonder Woman 1984’ zou Warner Bros gaan schuiven omdat de concurrentie met een tegen antwoord komt. Dat lijkt alleen niet het geval te zijn. Om te beginnen met Ben Affleck. Hij heeft een verslaving en is daar hard voor aan het werk, om alles weer op de rit te krijgen. Niet de ideale omstandigheden om met een Batman of team film te komen.

Henry Cavill is een heel ander verhaal. In een ander bericht had ik al uitgelegd wat de omstandigheden rondom de acteur zijn. In het kort komt het er op neer dat hij samen met zijn manager Dany Garcia een heel hoog salaris zou willen. Plus dat zijn gedrag niet al te positief zou zijn.

Gaat Warner Bros een reboot van de DCEU met de Flashpoint verhaallijn starten

Gaat Warner Bros een reboot van de DCEU met de Flashpoint verhaallijn starten
Bron: GIPHY | The Flash

Voor Warner Bros was er een mogelijkheid om een reboot door te zetten. Zodat er nieuwe acteurs in de iconische rollen kunnen worden gecast. In de stripboekenreeks van The Flash heet een verhaallijn ‘Flashpoint’. Waarbij The Flash een aantal drastische veranderingen te weeg brengt. Alleen kan Ezra Miller niet snel genoeg om een film van The Flash te maken. Hij heeft een volle agenda, en daarom zou de verhaallijn naar ‘Wonder Woman 1984′ gaan.

In de nieuwe Wonder Woman film ga je terug in de tijd, en wel naar 1984. In de eerste foto’s die naar buiten zijn gekomen zie je Steve Trevor met een buideltas voorbij komen. Nu wordt er gesproken over de verhaallijn dat Diana Prince hem terug kan halen uit de dood. Dat zorgt er alleen voor dat er in de DCEU een gigantische verandering gaat plaats vinden. Dit klinkt vreemd, maar het lijkt erop dat de ‘Flashpoint’ verhaallijn op een bepaalde manier wordt toegepast aan de nieuwe film van de superheldin.

Het is alleen de vraag welke superhelden er door de ‘Flashpoint’ verhaallijn worden vervangen. Nu komt ‘Aquaman‘ er aan en de ‘Shazam!‘ trailer werd ook goed ontvangen. Het gaat er denk ik om hangen welke films scoren. Die krijgen een mogelijk vervolg. De verhaallijn maakt ook veel duidelijk over de ‘Joker’ film met Joaquin Phoenix. Gaat hij Jared Leto vervangen? En vind de film plaats na de verandering. Omdat de film ook in de jaren ’80 plaats vindt.

Wat sowieso door gaat is de ‘Birds of Prey‘ film waar Harley Quinn de hoofdrol in speelt. De kans is groot dat een aantal andere grote projecten op losse schroeven staat. Als de reboot er door is, zou het kunnen dat James Gunn aan de slag gaat met de nieuwe Justice League superhelden.

Latest Reviews