Bron: Copyright: 2018 WARNER BROS. ENTERTAINMENT INC. Photo Credit: Clay Enos/ ™ & © DC Comics | Wonder Woman 1984

Wonder Woman 1984 Trailer

Met de Wonder Woman 1984 laat Warner Bros ons kennis maken met een superheldin in de jaren ’80

Het lange wachten op de film wordt lichtelijk beloond met de ‘Woman Woman 1984 trailer’. Waar de bioscoop ganger wordt geïntroduceerd in een nieuwe tijd. Dat zich jaren na het eerste deel afspeelt. Gal Gadot is terug net zoals Chris Pine en achter de camera Patty Jenkins. Gaan de bekende gezichten er voor zorgen dat de tweede ronde ook een succes wordt?

Wat Warner Bros een aantal jaar geleden heeft gedaan met ‘Wonder Woman‘, is er voor zorgen dat de vrouwelijke superhelden een eigen film krijgen. Het was namelijk een groot succes, waarop Marvel in 2019 met een antwoord kwam. Want daar werd ‘Captain Marvel‘ d’r solo film gelanceerd.

In eerste instantie zou in 2019 het vervolg op ‘Wonder Woman’ uitkomen. Alleen zag Warner Bros het niet zitten om het op te nemen tegen ‘Frozen 2‘ en ‘Terminator: Dark Fate‘. Waardoor de film ruim een half jaar werd opgeschoven. Nu zal ‘Black Widow‘ een aantal weken voor de release in de bioscoop draaien. Alleen kunnen beide prima naast elkaar bestaan.

Mijn eerste indruk van de ‘Wonder Woman 1984 trailer’ is, dat de makers hebben geprobeerd om alles wat met de jaren ’80 heeft te maken erin te stoppen. Het is alleen al de muziek dat onder de trailer is gezet. Daarop volgt de layout en aankleding van de locaties en acteurs. Waarmee de makers op de trend van films en series stapt.

Want ‘Stranger Things‘ liet zien, dat je de jaren ’80 hip kan maken. Het is alleen de vraag of deze tijd goed gaat werken voor Wonder Woman. Zelf kan ik het waarderen, omdat het bij een groot publiek voor een nostalgie gevoel zorgt. Als de makers er voor zorgen dat de balans er is. Kan het in hun voordeel werken.

De makers proberen je nieuwsgierigheid op te wekken, maar zorgen juist voor verwarring

De makers proberen je nieuwsgierigheid op te wekken, maar zorgen juist voor verwarring
Bron: Copyright: 2018 WARNER BROS. ENTERTAINMENT INC. Photo Credit: Clay Enos/ ™ & © DC Comics | Wonder Woman 1984

In de ‘Wonder Woman 1984 trailer’ zie je Barbara Minerva oftewel Cheetah voorbij komen. Actrice Kristen Wiig zal voor de nodige tramalant gaan zorgen. Alleen lijkt het er nu alleen nog op dat Max Lord de slechterik van de film zal zijn. De geschiedenis tussen Diana en Max Lord is niet al te rooskleurig. Van het wissen van alles geheugens op de wereld tot het overnemen van de Justice League. Er zijn genoeg elementen die de makers kunnen gebruiken voor de film.

Het gekke aan de ‘Wonder Woman 1984 trailer’ is dat Steve Trevor zonder enige uitleg terug is gekomen. Wat voor mij te vaag is. Aan het eind van ‘Wonder Woman’ uit 2017 komt hij te overlijden. Waardoor Diana met veel verdriet verder gaat met haar leven. In de trailer geeft ze ook aan lang geleden verliefd te zijn. Max Lord geeft aan dat je alles voor elkaar kan krijgen. Dan zie je dat Barbara Minerva iets van plan is.

En daarna staan Diana en Steve hand in hand. Natuurlijk is dit om de nieuwsgierigheid van de mensen te trekken. Zodat zij 5 juni 2020 naar de bioscoop gaan. Voor nu vind ik het nog te vaag. Hopelijk wordt er in de volgende trailer meer duidelijk over de manier waarop Max en Barbara te werk gaan.

Dan is er nog de kleding van Wonder Woman. Want in de ‘Wonder Woman 1984 trailer’ zie je Patty Jenkins en de andere makers een nieuwe weg zijn ingeslagen. In de eerste film zag je dat Wonder Woman tijdens de vecht-scenes in één outfit was te zien. Het lijkt er nu op dat er meerdere kleding wissels in de film gaan komen. Plus andere manieren om haar outfit en lasso te gebruiken!

Daar ben ik zelf heel blij mee. Waardoor je de beste looks van de strips kan vertalen naar het grote scherm. Al met al is mijn eerste indruk oke, waarmee Warner Bros nog alle kanten op kan gaan. Zowel naar het positieve maar ook het negatieve. Er is nog tijd om meer promotie te maken voor de film.

Latest Reviews