Movie News

Wordt de live action Dora the Explorer een succes?

De live action Dora the Explorer komt in 2019 naar de bioscoop

De live action Dora the Explorer komt in 2019 naar de bioscoop
Bron: P Magazine.be | Dora the Explorer

Zoals het er nu uit gaat zien komen er in 2019 een aantal live action films uit, die voor een aantal generaties voor het nostalgie gevoel gaan zorgen. Één film die daar bij hoort is bijvoorbeeld ‘Pokémon: Detective Pikachu‘. Toch wordt er achter de schermen hard gewerkt om een live action Dora the Explorer te maken. Niemand minder dan James Bobin heeft een andere live action film gemaakt, maar Paramount hoopt wel dat er een andere weg wordt ingeslagen.

Tot nu toe ben ik er niet van overtuigd dat de live action Dora the Explorer een hele grote hit gaat worden. Mede dankzij, de geschiedenis van James Bobin. Hij maakte de twee Muppets films voor Disney. Het waren successen, maar de live action vertaling van de bekende animatie serie moet toch anders. Het moet wel herkenbaar zijn, alleen dan met een moderne twist. Dat miste ik wel bij de Muppets.

De opnames zijn recent afgerond en de tijd van het nabewerken is aangebroken. Waarmee er ook nieuwe namen bekend zijn gemaakt. Zoals Benicio del Toro. Hj zal de stem van de slechterik in gaan spelen. Net zoals bij de Nickelodeon animatie serie, zal Swiper ook te zien zijn. Wel in animatie vorm, waardoor de stem van Benicio op een ander moment opgenomen kan worden. De acteur en actrices die al bekend zijn: Michael Peña en Eva Longoria. Zij spelen de ouders van Dora.

Na de animatie versie wordt er een overgang naar een live action Dora the Explorer

Isabela Moner neemt de rol van Dora op zich. Ook acteurs als Eugenio Derbez, Nicholas Coombe en Madeleine Madden spelen mee in de live action Dora the Explorer. Tot nu toe genoeg namen, die er op wijze dat het in Zuid-Amerika gaat afspelen. Mocht je geïnteresseerd zijn in het bewegende beeldmateriaal?

Dan moet je nog even wachten, in de zomer van 2019 moet de live action Dora the Explorer uit gaan komen. In de animatie serie wist een aantal jaar geleden een tijdsprong te maken. Waardoor Dora een aantal jaar ouder werd gemaakt. Ik ga de film zeker kijken, maar mijn verwachtingen zullen heel erg laag zijn.

Latest Reviews

Ook interessant
Blog Sporten
Ik heb het sporten weer opgepakt