Het einde is in zicht met de X-Men: Dark Phoenix teaser trailer
Bron: 20th Century Fox & Filmdepot | X-Men: Dark Phoenix

X-Men: Dark Phoenix Teaser Trailer

Het einde is in zicht met de X-Men: Dark Phoenix teaser trailer

Het einde is in zicht met de X-Men: Dark Phoenix teaser trailer
Bron: 20th Century Fox & Filmdepot | X-Men: Dark Phoenix

Wie had dat nog verwacht? Dat de ‘X-Men: Dark Phoenix teaser trailer’ alsnog is uitgekomen. Voor een lange tijd werd er weinig duidelijkheid gegeven, over wat Disney wilde gaan doen met de laatste X-Men films. Er werd gesproken over een mogelijke overstap naar het kleine scherm. Want de films zouden kans maken om terecht te komen op de on demand dienst van Disney. Maar niets is minder waar, want 20th Century Fox wilde de laatste films nog lanceren.

Zij hebben natuurlijk groot gelijk, want er is een hoop geld in de films gestoken. Er zijn re-shoots geweest en de fans moeten natuurlijk de kans krijgen om afscheid de nemen van de bekende karakters. Het zal niet lang duren voordat Kevin Feige de mogelijkheid krijgt om de verschillende karakters, stuk voor stuk te introduceren in de Marvel Cinematic Universe. Waar een grote kans ligt om nieuwe acteurs te casten voor de rollen.

Wanneer je naar de ‘X-Men: Dark Phoenix teaser trailer’ tijd gebeurt er een hele hoop, ook wordt er veel verteld. De muziek die is gebruikt is te toepasselijk. Want het is één van de laatste films die uit gaat komen. Wat ook direct het einde van dit verhaal zou zijn. Nadat deze film is afgelopen gaat 20th Century Fox niet door met deze X-Men. Daar komt bij dat dit een verhaallijn is die al eerder is gebruikt.

De X-Men: Dark Phoenix teaser trailer is het begin, maar wordt het overtuigend gebracht?

Want in ‘X-Men: The Last Stand’, waar Famke Janssen als Jean Gray hetzelfde overkomt. Maar zij weet bijna de gehele wereld te vermorzelen, dankzij het kwaadaardige kracht. Voor diegene die alle films hebben gezien, kan het overkomen alsof 20th Century Fox een film uitbrengt. Maar dat het niet echt nodig is om te kijken. Je investeert je tijd en geld in de film, en daarna komt er niets meer. Alleen een spin-off film waar het draait om de horror.

De X-Men: Dark Phoenix teaser trailer is het begin, maar wordt het overtuigend gebracht?
Bron: 20th Century Fox & Filmdepot | X-Men: Dark Phoenix

Ook zijn de effecten nog niet helemaal af, want die zijn amper te zien in de ‘X-Men: Dark Phoenix teaser trailer’. Er wordt vooral ingezet op de karakters die je moet herkennen. En het begin van he verhaal wordt hier geplant. Alleen komt Jennifer Lawrence er niet al te best uit. Want ik had het verhaal over, het niet ‘blauw’ willen zijn direct in mijn hoofd.

Al met al is de ‘X-Men: Dark Phoenix teaser trailer’ pas het begin, er komen zeker nog een aantal trailers uit voordat de film in de Nederlandse bioscoop gaat draaien. Ook al is de release datum tot op heden onbekend, want 7 februari is alweer van de baan. Daarmee lijkt 20th Century fox te willen aangeven dat zij niet tevreden zijn met de film.

Het is niet voor het eerst dat Simon Kinberg aan een X-Men film werkt. Hij was al producer achter de schermen te vinden bij ‘Logan‘, ‘Fantastic Four’ en ‘X-Men: Days of Future Past’. Dit keer maakt hij de overstap als regisseur en ben benieuwd of hij het goede of het slechte van de voorgaande films mee neemt.

Latest Reviews

Ook interessant
The Tates – Water