App Blog

Wordt zen met de volgende smartphone apps

Download de volgende apps op je smartphone, zodat jij zen aan 2018 kan beginnen

Het nieuwe jaar 2018 is net begonnen. Toch kan het zijn dat je het niet zo rustig kan beginnen zoals je had verwacht. Al heb je een hele hoop stress of juist niet. De volgende apps helpen je om helemaal zen aan het nieuwe jaar te beginnen. Want wie wilt dat niet zonder stress verder gaan na de feestdagen?

Niet alleen de onderstaande apps kunnen je helpen aan een zen gevoel. Vorig jaar deelde ik het bericht ‘Kom tot rust en val in slaap met de volgende apps‘. In dat bericht had ik een aantal apps die er voor zouden zorgen dat je voor het slapen gaan tot rust kan komen. En goed kan beginnen aan je nachtrust.

Zen: Kleurboek voor Volwassenen – Android / iOS

Het kleuren voor volwassenen kwam een aantal jaar geleden om de hoek kijken. Met het grote succes lijkt het erop dat het niet meer weg gaat. Om zen te worden kan je de app ‘Zen: Kleurboek Voor Volwassenen’ downloaden. De app is te vinden in de app stores van Android en iOS. Je kan verschillende platen kiezen om in te kleuren. Op de achtergrond krijg je relax muziek dat voor een zen gevoel zorgt.

Het is gemaakt door JH Digital Solutions. Naast de het Zen kleurboek maakte zij apps waar de groepsleden van One Direction een rol in speelde. Maar ook andere games die leuk zijn om op je smartphone of tablet te installeren.

Headspace: Guided Meditation – Android / iOS

Mindfulness en mediteren zijn helemaal in vandaag de dag. Verschillende apps spelen daar op in door een zo uitgebreid mogelijke app in de verschillende app stores te zetten. Een opkomende app is ‘Headspace’. Een app die je een aantal gratis lessen of oefeningen aanbied om er in te komen. Mocht het bevallen dan kan je een abonnement aangaan.

Mocht je een gratis app willen downloaden? Er staan er genoeg in de app stores van Android en iOS. Bijvoorbeeld de app van ‘zen.nl’ of ‘Stop Breathe & Think: Meditate’. Hoe zen wil je het jaar 2018 beginnen? Download de app ‘Headspace’ vandaag nog.

Calm – Android / iOS

Een andere app dat je helpt om helemaal zen aan 2018 te beginnen is ‘Calm’. Je krijgt na het downloaden 7 dagen gratis om de app en de functies uit te proberen. Er zijn honderden programma’s die je kan volgen. En ook voor ieder moment geschikt. Je hebt niet altijd tijd om een lang programma te volgen. De app ‘Calm’ heeft korte programma’s van 3 minuten tot en met programma’s waar je 25 minuten luistert naar de stem.

Het is niet alleen mediteren wat de app heeft te bieden. Ook kan het je helpen met slapen en om te relaxen. Door relax geluiden, muziek dat je helpt relaxen of een dagelijks programma dat voor je klaar staat.

Latest Reviews

Ook interessant
Monsters University, The Wolverine & Gravity