Zit de winnaar van X Factor UK tussen deze audities?

The X Factor UK

De audities van X Factor UK gaan door, maar staat de winnaar hieronder?

De audities gaan na vorige week door. Een aantal nieuwe talenten komen auditie doen bij X Factor UK en hopen dat zij de vier juryleden weten te overtuigen van wat zij kunnen. De mensen doen hun best om het beste te laten zien en horen. Ik heb naar de audities gekeken en de beste voor je op een rij gezet. Zodat jij rustig naar de eventuele winnaar kan zien stralen tijdens de auditie.

Heb je de vijf talenten van vorige week gemist? Toen zaten er een aantal pareltjes bij die je kijken meer dan waard zijn. Van een zangeres die haar eigen geschreven nummer ten gehore brengt tot een zangeres waarvan je in eerste instantie denkt dat het alleen maar fout kan gaan. Maar zij overtuigd de jury met haar stem dat zij het totaal pakket is.

Sam Black haalt de jaren ’60 naar X Factor UK

Toen Sam Black hoorde dat hij was opgegeven wilde hij een nummer uit de jaren ’60 aan de jury laten horen. ‘Runaround Sue’ werd het alleen vond de jury dat niet meteen een goede keus. Uiteindelijk kwam het allemaal op z’n plek want Nicole Scherzinger ging los toen Sam bezig was met zijn auditie. Zelf Simon Cowell ging op zijn manier los, zijn wijsvinger ging van links naar rechts.

Shanaya Atkinson-Jones gooit haar ziel open bij de auditie

Shanaya Atkinson-Jones heeft het de laatste jaren niet makkelijk gehad. Nadat zij bij de ouders kwam wilde zij haar helpen, door muziek kan zij haar gevoel kwijt en bij de auditie haar zenuwen. Ik vond het een geweldige auditie waarbij zij alle registers opengooit en voor tranen zorgt. Ik hoop alleen dat Shanaya zich bij de volgende ronde zich meer open gaat stellen, want zij kwam heel gesloten over.

Gaga Lord staat naast Nicole en Alesha om de James Bond theme song te zingen

Naast alle hele goede stemmen wist Gaga Lord op een andere manier te verassen. Want haar stem lijkt gigantisch op die van Shirley Bassey. Simon Cowell vond het geweldig en vroeg aan Nicole en Alesha of zij haar wilde assisteren. Dat deden zij en het zorgt voor beelden die je niet mag missen. Kijk naar de auditie bij X Factor UK en Gaga Lord zingt het nummer ‘Diamonds Are Forever’.

Worden de zenuwen Nicole Caldwell te veel?

Aan ervaring geen gebrek, toch is Nicole Caldwell hartstikke zenuwachtig wanneer zij voor de jury van X Factor UK staat. Na een slokje water begint zij haar auditie en je verwacht dat er uit de dunne vrouw niet zoveel geluid kan komen. Toch komt er een rock geluid uit de zangeres. Toch wilt Simon meer horen en vraagt tijdens de auditie over zij meer geluid in zich heeft.

Lloyd Macey heeft zijn alle grootste fan meegenomen naar de X Factor UK auditie

Als je auditie komt doen bij een talentenjacht kan je zelf bepalen wie je meeneemt. Lloyd Macey had daar geen keuze in want zijn oma, is de allergrootste fan, moest en zou mee gaan. Zelfs zo ver dat zij mee ging naar de ruimte waar de jury zat. Om Simon in te pakken had zij een aantal boterhammen mee genomen. De jury vond de auditie te gek, of oma daar een beslissende rol in had?

Latest Reviews

Ook interessant
This made my day music
5 recent released love songs